Margita
EXPLORER *

Mācību pieteikuma apstrāde

autors Margita

Esmu jauniņā šeit un personāla speciālista amatā.

Vai ir kāda pamācība par mācību pieteikuma apstrādi? Man interesē tikai par Horizon.

5 ATBILDES 5
GuntisK
CHAMPION *

autors GuntisK

Mācību pieteikumi praksē droši vien tiks lietoti ar HoP.
Zem Horizon tie meklējami zem Dokumenti - Personāla uzskaite - Pieteikumi - Mācību pieteikumi
Ja lietojat HoP, tad HoP augšējā labajā stūrī zem sava vārda un uzvārda atver BUJ un iet uz sadaļu "Mācību pieteikumi", kur ir plaša VISMA sagatavota informācija.

Margita
EXPLORER *

autors Margita

Paldies. Kā notiek tālāka apstrāde? Runa ir par maksas un bezmaksas mācībām.

GuntisK
CHAMPION *

autors GuntisK

Ārpus Jūsu iestādes esošais nevarēs konkrēti atbildēt uz Jūsu jautājumu.
Maksas un bezmaksas mācībām vajadzētu būt atsevišķiem (dažādiem) Horizon dokumentu tipiem ar kādu vai abiem Horizon dokumentu veidiem:
Ārējais mācību pieteikums,
Iekšējais mācību pieteikums

Margita
EXPLORER *

autors Margita

Ir ārējās mācības.

GuntisK
CHAMPION *

autors GuntisK

Atvainot, bet šeit turpmākai sarakstei nebūs jēgas. Jums vajadzētu vērsties pie darbavietas kolēģiem vai meklēt maksas Horizon konsultantu, sakot ar VISMA.
Ieteiktu Klientu atbalsta zonas meklēšanas logā ierakstīt atslēgvārdus, piemēram "mācību pieteikum". Man tā darot, bez Jūsu pieteikuma atrada vēl līdzīgu, kas Jums varētu noderēt
https://community.visma.com/t5/Forums-Horizon/Arejo-apmacibu-pieteikumi/m-p/334455#M1971

Saņem jaunumus par šo ziņu savā e-pastā!

Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!

Sīkāk par abonēšanas iespējām