lai iegūtu personalizētu skatu.
lai iegūtu personalizētu skatu.
Pārceļamies no citas grāmatvedības programmas uz Horizon, zināšanas par programmu iesācēja līmenī (pieredze nulle). No nākošā gada viss darbs ritēs Horizon, šogad (2024) strādājam arī paralēli Horizon, bet ar nobīdi laikā - importējam dokumentus ar pāris mēnešu nobīdi.
Lieta tāda un apstākļi sekojoši - Pēc dokumentu importa rodas problēma noliktavā, jo izrādās, ka ir pārdotas preces ātrāk kā ienākusi saņemšanas pavadzīme (pārdots piem.30.04., pavadzīme ienākusi 03.05.). Horizon neļauj izpildīt un grāmatot pavadzīmi. Noliktavas uzskaite ir (būs) svarīga turpmākajā dzīvē.
Vai ir kāds ceļš kā šo risināt?
Vai var kā Horizon pierunāt uz šiem konkrētiem produktiem, mirkļiem kad nesaskan labā prakse ar īstenību pievērt acis? 🙂
Mana šī brīža interese ir tikt galā ar finansiālo pusi. Esam ieimportējuši pavadzīmes un man nepieciešams tās nogrāmatot, lai varētu piesaistīt apmaksas utt. Pati noliktavas uzskaite šim gadam man nav būtiska, jo grāmatojamie dati ir jau vēsture. Turpmāk strādājot tikai ar Horizon tādu problēmu jau vairs nebūs.
Vai palīdzētu tas, ja atceltu noliktavai atlikumu kontroli un ieslēgtu, ka kontrole sākas ar 01.01.2025? Kā to pareizi būtu jādara?
Labdien!
Sistēma - Uzstādijumi - Uzskaites parametri, lapaspusē Noliktava, variet uzstādīt datumu ar kuru uzsākt atlikumu kontroli.
Sveiki! principā nevar (lai 01.05) nebūtu negatīvu atlikumu. protams var atstāt PVZ sagatavē un pēctam nogrāmatot, kad prece izsniegta. Bet te rodas tāds jautājums - kā reāli ir, vai tiešām prece atnāk ātrā, un tad vēlāk saņemat, vai reāli viņa arī atnāk ātrāk. Ja atnāk ātrāk var veidot kādu kravas saņemšanas dokumentu (noliktavai) un finanses piedzīt ar rēķinu vēlāk.
Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!
Sīkāk par abonēšanas iespējāmSporta iela 11, Rīga, LV-1013
Visma birojs: +371 67116211
Horizon atbalsts: +371 67116299
E-pasts: visma@visma.lv