lai iegūtu personalizētu skatu.
lai iegūtu personalizētu skatu.
Labdien,
Mums ir sekojoša situācija:
Man ir sekojošs jautājums:
Vai mana sapratne par pasūtījuma un pavadzīmi sasaiste ir pareiza, un ka var panākt lai pasūtījuma status mainījās atkarīgi no izpildītājam preču līnijām pavadzīmē, pēc pavadzīmes iegrāmatošanas sistēmā?
Paldies, Ar cieņu, Artjoms Rebrovs.
Atrisināts! Doties uz risinājumu
Nu lai vienkārši parasti saprastu, kā tas dokuments izskatās REST pusē - atrodi to pavadzīmi RESTā, kur būtu info par piesaistīto pasūtījumu, paskaties uz tā strukūru un ievadītiem laukiem. Šeit obligāti jāatrod tāda, kura ir ģenerēta no pasūtījuma, nevis vienkārši ievadīts no atsevišķa dokumneta
Ar to var sākt 🙂
Nu, es pirmām kārtām arī to izdarīju, paņemu jau izveidoto no pasūtījuma pavadzīmi. Diemžēl atsauci uz pasūtījumu neizdevās atrast un <PK_ORDER/> ir tukšs.
Vai varētu būt tā, ka pasūtījuma statusa automātiska nomainīšanas darbojas tikai veidojot pavadzīmi no pasūtījuma tieši Horizonā?
Un REST servisos tas vispār ne darbojas vai strādā kaut kā citādāk?
Ar cieņu, Artjoms Rebrovs.
Hmm.. dīvaini, PK_Orderim ir jābūt ja tas ir izveidots no pasūtījuma. Tālāk pat izdzēst tādu pvz nevarētu, jo kliengtu, ka ir piesaistīts pie pasūtījuma. Vai pvz iekšā ir "zibentiņi" pie Nomenklatūrām??
To ģenerēšanu būtu jatestē no REST puses, es domāju, ka ir funkcionāls, kurš nomaina, bet pagaidām pašam saskarsme ar tādu nav bijis. Šā vai tā PK_ORDER ir jābūt atsaucē pavadzīmē, citadāk sanāk ši pvz nav uztaisīta no šī pasūtījuma
Vai tie ir "zibentiņi"?
Jā, pašlaik jau izveidoju parīs pavadzīmes ar atsauci uz pasūtījumu (PK_ORDER) un Horizonā -> Saņemšanas apskatē -> laukā 'Pasūtījums' ir pasūtījuma numurs.
Bet pasūtījuma status ir tas pats ka bija iepriekš.
Paldies jums abiem, Vitālijs un Ģirts par paskaidrojumiem.
Vēl gribu precizēt par 'ExecuteFromKey' funkcionalitāte.
Es izveidoju POST pieprasījumu uz attiecīgo resursu: /rest/TNdmPvzIn/ExecuteFromKey, ar formas parametriem:
aKey: {saņemšanas pavadzīmes id}
CounterVal: {rindas numurs}
GramDate: {šodienas datums formata: yyyy-MM-dd}
Un atbilde bija sekojoša:
<error>
<class>EValidationException</class>
<message>Ieraksts ir mainījies kopš nolasīšanas.Pārlasiet to, lai redzētu izmaiņas!</message>
</error>
Un protams pasūtījuma status ir tas pats kas bija agrāk.
Man līdz galam nav skaidrs kas būtu pareiza vērtība 'CounterVal' parametram, vai tas ir pavadzīmes rindu skaits vai atsevišķas rindas numurs?
CounterVal nav {rindas numurs}, bet dokumenta lauka COUNTER tekošā vērtība, ko var iegūt /rest/TNdmPvzIn/{saņemšanas pavadzīmes id} vai pirmdokumentu sarakstos.
Paldies, man izdevās saistīt pavadzīmi ar pasūtījumu un pēc 'ExecuteFromKey' pieprasījuma pasūtījuma statuss tiek nomainīts automātiski.
Korekta izveide caur Horizon -
Dokumenti - Loģistika - Pasūtījumi// Pievienojam jaunu Pasūtījumu piegādātājam// Ievadām Piegādātāju, Noliktavu, Preces un lejā spiežam ķeksi "Apstiprināt" ( image.png) - Saglabājam
Atrodam pasūtījumu - Darbības - Ģenerēt pavadžimi - Saņemšanas pvz
Mums tiek uzģenerēta Saņemšanas pvz no pasūtījuma un tas ir redzams pēc zibentiņiem pie preces .
Lauks Pasūtījums ir tīri informatīvs, lai redzētu kāds pasūtījums tas ir, bet to var arī redzēt caur PVZ saistītiem loģistikas pasūtījumiem
Tiklīdz tiek ievadīta saņemšanas pvz un tiek izpildīta, pasūtījums arī nomaina savu statusu uz Izpildīts
Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!
Sīkāk par abonēšanas iespējāmSporta iela 11, Rīga, LV-1013
Visma birojs: +371 67116211
Horizon atbalsts: +371 67116299
E-pasts: visma@visma.lv