uldis12345678
CONTRIBUTOR **

Izvēles bloka iekļaušana Dokumentu un pārskata formas word šablonā

autors uldis12345678

Labdien .

Kā varu iekļaut pēc izvēles - vienu vai otru bloku Dokumentu un pārskatu formas Word šablonā.

Konkrēti: Ir personas darba līgums. Vēlamies izmantot D&PF -> Personas kartīte -> Darba līgums word šablonu.

Atkarībā no PamTA.Termins - vai ir norādīts, rādam paragrāfu A, ja nav norādīts - rādam paragrāfu B.

Nevaru atrast Word integrācijas kontrolpanelī šādu funkcionalitāti. Kā es to varu panākt?

5 ATBILDES 5
Accepted solution
uldis12345678
CONTRIBUTOR **

autors uldis12345678

Atbildu pats. Tehniski ir iespējams, ar pamatīgu čakarēšanos.

Tātad: Veidojam Word šablonu.

• Ielādējam no Horizon vajadzīgos laukus.
  • Ja mēs lauku dokumentā nekur citur neizmantojam - tikai filtra izteiksmei - tad tas tik un tā jāieliek dokumentā (piemēram beigās), bet pie Font - jāuzliek "Hidden". Pretējā gadījumā Horizon viņus izvāks ārā.
  • Tad vajadzīgajā vietā liekam Insert->Quick_Part->Fields. Izvēlamies tipu - IF field. Ieliekam attiecīgi tekstu versijai A un versijai B;
  • Pārejam uz Field-Code view (Alt+F9). Iegūstam merge lauka skatu: { IF "AA" = "vertiba" "Mans Teksts A" "Mans teksts B" }.
  • Izdzēšam "AA", atstājam kursoru šajā vietā, un izvēlamies Insert->Quick_Part->Fields. Izvēlamies tipu - DocProperty un atrodam attiecīgo Horizon lauku. Izķeksējam "Preserve formatting...". Sakam ok.
  • Rezultātā lauks izskatās apmēram šādi: { IF { DOCPROPERTY  IZSK_01814240RSLOIERTER_NOSAUK } = "" "divas reizes mēnesī" "vienu reizi mēnesī" }
  • Pārejam atpakaļ uz dokumenta izskatu (vēlreiz Alt+F9).

Vuaļā - esam ieguvuši formatēšanas dokumentu blokus. 

Vitālijs Puškovs
ACTIVE CONTRIBUTOR *

autors Vitālijs Puškovs

Šādiem gadījumiem ir jāveido funckija vai izteiksme izmantojot IF formulu  -  Ja šis nav tukš, tad šo , ja ir , tad šo 🙂 

Ar cieņu,
Vitālijs Puškovs
E-pasts: vitalijs.puskovs@jr.lv
SIA"Jānis Roze"
uldis12345678
CONTRIBUTOR **

autors uldis12345678

Laikam vairāk par šo lecīgo atbildi, kura gan īsti nav atbilde, neko nesagaidīšu...

IneseC_VIVIO
PARTNER

autors IneseC_VIVIO

Manuprāt, Word izdrukās nevar ielikt IF. Wordā iespējas ir ierobežotas - vai nu konkrētais lauks aizpildās vai nē.

uldis12345678
CONTRIBUTOR **

autors uldis12345678

Precīzāk, lūdzu? Kas ir IF es zinu tīri labi 😊.

"Ir jāveido IF" - domājāt - Word funkcija pašā wordā?

Saņem jaunumus par šo ziņu savā e-pastā!

Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!

Sīkāk par abonēšanas iespējām