avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mina områden

Logga in

Logga in eller skapa en ny användare för att automatiskt få relevanta områden tillagda till dina områden.

CONTRIBUTOR ***

Dölja rader på offert, order och faktura

(updated by Christian Sandell VISMA ‎20-05-2020 12:26 )
Status: Idéarkiv

Hej!

 

Vi offererar installationer med fast pris; ett beräkning som naturligtvis består av flera komponenter som timmar, hotell, restid, reskostnad etc.

 

Då vi vill kunna följa upp de olika delarna i beräkningen går det inte att en "artikel" som heter installation samtidigt som vi egentligen inte vill visa kostnaden för de enskilda delarna.

 

I vårt tidigare affärssystem kunde vi enkelt dölja rader på offert/order/faktura för att i stället lägga till en textrad med priset för den fasta installationen. Då fick vi med statistiken på de enskilda delarna samtidigt som kunden bara fick se det överenskomna fasta priset.

 

Visma borde utan större ansträngning kunna få till samma funktion i Visma.net

2 Kommentarer
Status changed to: Status: Rösta
 
Status changed to: Status: Idéarkiv

Tack för ditt bidrag.

Tyvärr har din idé, denna gång, inte fått tillräckligt med röster för att gå vidare till utvärdering. Vi rekommenderar dig att pröva ett annat sätt att lösa ert önskemål, kanske som en anpassning med hjälp av en av våra partners. Många av våra tjänster är flexibla och kan anpassas åt den enskilda kunden. Även om din idé vid detta tillfälle inte prioriterats, är du välkommen att registrera den på nytt som en ny idé och därmed kommer den att vara med vid nästa omröstningstillfälle.

Återigen, tack för att du bidrar till utvecklingen av visma.net