Mijn Communities
Help

AK functionaliteit - Inzichtelijk welke modules wel/niet zijn verwezen naar de master

door Jordy Kamphuis
Status: Realisatie waarschijnlijk

Als een AK beheer ik meerdere klanten onder een AK master - child constructie. Daarbij is het uitgangspunt dat we zoveel mogelijk verwijzen vanaf 1 logisch punt, naar alle onderliggende bedrijven. Soms is het niet mogelijk om de verwijzing aan te houden, waardoor deze wordt losgekoppeld. Daarbij is het van belang om te weten dat dit is losgekoppeld, op het moment dat er iets aangepast moet worden. 

 

Daarvoor zou het een oplossing zijn voor de applicatiebeheerder(s) om inzicht te hebben in welke modules nog zijn verwezen en welke dat niet meer zijn. Daarmee wordt het inzichtelijk om te zien in welke bedrijven de inrichting ook op bedrijfsniveau aangepast moeten worden. De oplossing zou in ieder geval per module inzichtelijk moeten maken waar het verwezen is en waar niet meer. Daarnaast is het ook interessant om alle modules van 1 of meerdere bedrijven te bekijken.

1 Opmerking
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 5790.

 

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ