Mijn Communities
Help
RubenPGVZ
CONTRIBUTOR **

Aanpassen default contract easycruit-koppeling

door RubenPGVZ
Status: Realisatie waarschijnlijk

Bij medewerkers die overkomen uit Easycruit naar Visma.net via de koppeling staat het type contract als default ingesteld op 'onbepaalde tijd'.

Bij medewerkers die wijzelf via een workflow aanmaken, kunnen we zelf instellen wat de default optie is (in praktijk: bepaalde tijd).

Dat werkt natuurlijk verwarrend, zeker aangezien de grote meerderheid van nieuwe medewerkers wordt aangenomen via een tijdelijk contract.

 

De volgende twee opties zouden dit voor ons kunnen oplossen:

- Hetzij in Visma.net hetzij in Easycruit instellen wat de default ingestelde waarde is (bijvoorbeeld bepaalde tijd, of een leeg veld).

- De variabele uit de koppeling laten overkomen, zodat bij het aannemen van een medewerker dit in Easycruit kan worden ingevuld

2 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Ondanks dat dit verzoek normaliter niet voldoende Kudo's heeft op op de backlog op te nemen willen we toch nagaan of we verbeteringen mbt de Koppeling met Easy cruite kunnen realiseren 

 

Dit verzoek is op de backlog opgenomen onder nummer 5700