Mijn Communities
Help
lauraholm
VISMA

De manager of opdrachtgever (en ook het administratiekantoor en/of de salarisadministratie) heeft behoefte aan een overzicht van de ingevulde taken. (EDU 071)

door lauraholm
Status: Realisatie waarschijnlijk

De manager of opdrachtgever (evenals de administratie en / of salarisadministratie) heeft een overzicht nodig van de uitgevoerde werkzaamheden. Qua werk is het vaak erg hectisch voor een manager of schooldirecteur. Voor een schooldirecteur is het dus niet altijd duidelijk of een mutatie al is doorgegeven of nog moet plaatsvinden. Bijvoorbeeld als er op een dag veel verzuim is en er dus meerdere vervangingen moeten worden ingediend naast de ziekmelding. De voltooide takenlijst is ook een bundel van alle voltooide taken. De regisseur kan dan alles op één plek zien, stom door op meerdere modules te klikken. Belangrijk is dat deze lijst ook kan worden gebruikt om de status van een taak / workflow te zien. Hierdoor kan een medewerker bijvoorbeeld zien dat een declaratie is goedgekeurd door de leidinggevende maar nog openstaat bij de salarisadministratie. Let op! Dit verzoek is gemeld door verschillende onderwijsklanten. O.a. Viaa, AMOS, Galilei en OBM.

1 Opmerking
Nbastiaanse
CONTRIBUTOR ***
door Nbastiaanse

Dit is ook een wens vanuit onze organisatie en wordt door veel directeuren als zeer noodzakelijk ervaren. Ik ben benieuwd naar de status hiervan.