Mijn Communities
Help
Cynthiaaben
CONTRIBUTOR **

Diensttijden jubileumoverzicht uitbreiden met volgend jaar

door Cynthiaaben
Status: Gerealiseerd

Het is nu niet mogelijk om alvast voor 2022 te kijken welke jubilarissen eraan komen.

Graag zou ik het overzicht dan ook uitgebreid zien met deze data, bijvoorbeeld om het overzicht te kunnen draaien vanaf 1-8-2021 tot en met 31-07-2022 (schooljaar).

8 Opmerkingen
Schoten
CONTRIBUTOR **
door Schoten

Wij kunnen dit weI in Visma HRM via het pad Organisatie - overzichten - jubilea.

Hier kun je de jubileumoverzichten draaien van elke gewenste periode.

Cynthiaaben
CONTRIBUTOR **
door Cynthiaaben

@Schoten, zeker waar maar in dit rapport hebben wij niet genoeg informatie.

We moeten namelijk het onderscheid maken tussen bestuurlijk en ambtelijk jubilaris en dat heb je niet in het overzicht wat je noemt.

Hier kunnen wij binnen het onderwijs dus helaas niets mee.

merijnspies
VISMA
door merijnspies
Status changed to: Status: Intake

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Ingepland

Deze wens staat voor het komende kwartaal ingepland om gerealiseerd te gaan worden 

Cynthiaaben
CONTRIBUTOR **
door Cynthiaaben

@Rene van Jole , is al bekend wanneer dit opgepakt wordt?

We hebben we voor einde dit jaar de data nodig voor het nieuwe jaar, aangezien we anders geen jubilarissen door kunnen geven voor januari aan onze scholen.

 

 

door Rene van Jole

het vooruit kunnen berekenen van de Jubileum overzichten is onderdeel van Release 1.133 de release van 18 December. De concept release notes worden een dezer dagen gepubliceerd

door Jordy Kamphuis

@Cynthiaaben Als het specifiek om januari volgend jaar gaat, is het ook al mogelijk om dit nu voor elkaar te krijgen, zij het door handmatig te laten rekenen. Wanneer je onder applicatiebeheer > systeeminstellingen > OLAP kijkt, heb je daar de mogelijkheid om een ad-hoc OLAP run op te starten over 2022. Deze zal dan ook de diensttijden voor het jubileumoverzicht in 2022 berekenen. Dat zal eenmalig gebeuren met de gegevens die op het moment dat je het afroept, bekend zijn. Dat zal ervoor zorgen dat je januari alvast kunt bekijken en doorgeven. 

 

Schermafbeelding 2021-12-08 121606.png

 

Door hierboven 2022 te vullen waar ik het ook heb gedaan en vervolgens op 'in wachtrij plaatsen' te klikken, zal het systeem 2022 gaan berekenen. Let wel op! Dit kan best een belasting op het systeem zijn, dus wellicht goed om dit aan het einde van de dag te doen als de meeste mensen uitgelogd zijn. 

 

Vanaf release 1.133 komt de mogelijkheid om de OLAP run voor meerdere jaren vooruit te laten berekenen, wekelijks in het weekend. 

 

Hopelijk heb je er al wat aan op deze manier voordat 1.133 uit komt! 🙂

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Gerealiseerd