Mijn Communities
Help

Doorstroom proces functie koppelen aan salarisschaal

door sabinelindner
Status: Realisatie waarschijnlijk

Bij Persoonsgegevens, Instellingen kan je kiezen uit controle salarisgrenzen als je de functie koppelt aan een salarisschaal. Als je een medewerker opvoert krijg je inderdaad de waarschuwing als je een functie aan een verkeerde salarisschaal koppelt.

Maar bij een doorstroom proces als iemand een nieuwe functie krijgt krijg je geen waarschuwing als je iemand koppelt aan een verkeerde salarisschaal. 

De wens om dit ook consequent te doen bij een doorstroom proces. 

3 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Dit verzoek is op de backlog opgenomen onder nummer 5134 

O Veenstra
CHAMPION ***
door O Veenstra

@Marinka Eweg: Graag de lijst Schaalcategorieën inkorten met alleen de schaalcategorie die is vastgelegd bij de gekozen functie, zodat niet alle andere categorieën worden getoond. Het zou ook fijn zijn wanneer de categorieën kunnen worden toegekend aan bedrijven doormiddel van AK keuzelijsten zodat de keuze ook al kleiner wordt en er niet PO en kinderopvang tussen staat bijvoorbeeld.

OVeenstra_0-1661433702300.png

Mutatieformulier: Hier werkt het verversen niet goed. Wanneer je een functie wijzigt, dan zou ook de schaalcategorie en de schalen/treden moeten wijzigen.