Mijn Communities
Help
Joyce Salhuteru
CONTRIBUTOR **

Herinnering op goedkeuring actie Persoonsgegevens

door Joyce Salhuteru
Status: Realisatie waarschijnlijk

Wij hebben binnen de workflows een aantal taken waaraan een actie binnen de persoonsgegevens is gekoppeld. Binnen deze actie persoonsgegevens verwachten wij een goedkeuring van de medewerker. In tegenstelling tot de taken is het niet mogelijk om een herinnering in te stellen wannneer de medewerker de actie nog niet heeft goedgekeurd.

 

Dit is aangegeven bij Visma Support en zij geven deze reactie terug:

Ik kan begrijpen dat het handig is om een reminder te sturen bij taken die nog niet zijn goedgekeurd in Persoonsgegevens. Helaas is dit niet mogelijk in de applicatie. De goedkeuring van deze taken zijn namelijk niet tijdsgebonden.

Het is vervelend voor de workflow dat het zo lang duurt, maar voor het systeem maakt het niet uit wanneer het wordt goedgekeurd.

 

Wanneer de goedkeuring een verlenging van het contract betreft, dan is het wel degelijk belangrijk wanneer het wordt goedgekeurd. We lopen er helaas vaak genoeg tegen aan dat een contract onterecht afloopt, de gebruiker wordt gedeactiveerd en deze bij ons in geen enkel systeem meer terecht kan.

 

Daarom willen wij graag een herinnering kunnen instellen bij een goedkeuring op een actie binnen de persoonsgegevens.

2 Opmerkingen
door Floor Doornebosch
Status changed to: Status: Intake

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen.
We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Dit request / idee is opgenomen op de backlog onder nummer 4897