Mijn Communities
Help

Informatiebalk kunnen toevoegen bij boekingsgroep van verlof

door sabinelindner
Status: Afgewezen

Bij de verlofdefinitie, kan je een omschrijving toevoegen. Zodat bij de aanvraag van het verlof de medewerker op een i'tje kan klikken zodat je een omschrijving kan laten wat dit verlof inhoudt. 

Bij de boekingsgroep (bijv. van wettelijk/bovenwettelijk verlof) staat ook een i'tje echter kan hier een omschrijving niet worden toegevoegd omdat dit veld niet bestaat bij de boekingsgroep.

 

3 Opmerkingen
Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous
Status changed to:

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek
 
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Afgewezen

Hartelijk dank voor uw wens

 

Deze wens heeft op dit moment maar 1 kudo. Verlof is wel een van onze strategische onderwerpen voor de Roadmap maar gezien de lijst aan verlof wensen verwacht ik niet dat we aan deze wens gaan toekomen

 

Voor nu ga ik de wens afwijzen, mocht dit voor de toekomst echt benodigd zijn dan zou ik willen verzoeken dit over een tijd wellicht opnieuw in te zenden. Voor de komende 2 jaar zal dit niet in scope zijn