Mijn Communities
Help
lydia de lange
CONTRIBUTOR **

Optie om een terugkerende aanvraag in te trekken

door lydia de lange (Bijgewerkt ‎18-08-2022 08:57 door Rene van Jole VISMA )
Status: Afgewezen

Voor het invoeren van aanvullend geboorteverlof of ouderschapsverlof maken wij gebruik van terugkerende aanvragen. Deze kan je in 1x inregelen maar helaas niet intrekken op het moment dat deze na verloop van tijd wijzigt. Kan hier een aanpassing voor komen?

3 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor uw idee. Dit Idee heeft de status "In onderzoek" gekregen. Dit betekent dat we het idee op haalbaarheid en impact gaan toetsen. We kijken allereerst of het idee in één van de strategische thema's past.

We monitoren op basis van het aantal verkregen kudos of andere klanten dit ook een goed idee vinden. Bij weinig Kudo's is de kans heel groot dat het idee wordt afgewezen.

Het kan zijn dat een idee met weinig kudo's alsnog op de backlog wordt geplaatst de reden daarvoor kan zijn dat wij in de toekomst een bepaald thema willen verbeteren en daarmee past in de strategische plannen, of omdat het een Quick win is die we relatief eenvoudig kunnen realiseren.

Emma Cuperus
CONTRIBUTOR ***
door Emma Cuperus

@lydia de lange Mag ik vragen hoe jullie een terugkerende aanvraag doen voor aanvullend geboorteverlof/ouderschapsverlof? Bij het inregelen van de terugkerende aanvraag kan ik alleen kiezen uit boekbaar verlof (waarbij het systeem zelf een keuze maakt) of bijzonder verlof.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Afgewezen

Dit verzoek staat al enige tijd op het idee portaal en heeft niet veel Kudo's
Helaas zien we op dit moment geen plek op de Roadmap voor uw verzoek
Dit verzoek zal daarmee niet op de Roadmap worden opgenomen