Mijn Communities
Help
Linda van Ingen
CONTRIBUTOR **

Rapportage uitdraaien op individuele roosters

door Linda van Ingen
Status: Afgewezen

We hebben de mogelijkheid op individueel werknemersniveau een werkrooster aan te maken. Helaas is het niet mogelijk om hierin in visma.net een overzicht van te maken. Wij zouden graag een overzicht willen kunnen uitdraaien waarin de werkdagen per medewerker naar voren komt per medewerker.

 

Bij bedrijfsrooster kunnen wij wel hierop een rapportage maken op basis van de titel van het werkrooster. Deze functionaliteit willen wij ook op basis van het individuele werkrooster ten behoeve van de bezetting binnen de organisatie (voor o.a. de werkplekbezetting). 

2 Opmerkingen
merijnspies
VISMA
door merijnspies
Status changed to: Status: Intake

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Afgewezen

Hartelijk dank voor uw request / idee. Dit request staat meer dan 3 maanden open en heeft tot op heden slechts 2 kudo's gekregen. Wij geven daarom de voorkeur om aan andere ideeen te werken met meer kudo's 

 

Rapportages staan strategisch wel op de planning voor verbeteringen middels een nieuwe rapportage tool HRM analytics. Als we hier progressie in kunnen maken zou het zomaar kunnen dat we dit request als nog kunnen meenemen / realiseren of dat met zelf rapportages maken u dit tzt zelf kunt inregelen. 

 

Voor nu gaan we dit request niet separaat op de backlog opnemen