Mijn Communities
Help

Takenlijst filter

door Robert Mulder
Status: Realisatie waarschijnlijk

Wens Visma omtrent takenlijst. 

 

Waar we op dit moment tegenaan lopen is als volgt; Wij krijgen veel mutatieverzoeken binnen voor in de toekomst, bijvoorbeeld al voor augustus. Gevolg hiervan is dat de takenlijst volstroomt met dit soort taken en we het risico lopen verzoeken te missen voor de lopende maanden. Daarvoor is er het volgende verzoek vanuit onze kant. 

 

Het zou mooi zijn om in de takenlijst te kunnen filteren op ingangsdatum. Op deze manier kunnen wij makkelijker en sneller een prioritering geven aan de taken die eerst afgehandeld moeten worden. Zodat we zeker weten dat we alle mutaties voor de lopende maand kunnen afronden voor de salarissluiting.  

 

Plus; het zou mooi zijn als we in de takenlijst überhaupt kunnen filteren op medewerkersnaam/nummer/geboortedatum. Op die manier kunnen we de taken van die betreffende medewerker efficiënter en sneller afwerken. 

 

CC @Tom Lindeboom 

1 Opmerking
door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 4811

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ