Mijn Communities
Help
Fokke Reitsma
PARTNER

Terugkerende verlofaanvraag met interval in één keer goedkeuren

door Fokke Reitsma (Bijgewerkt ‎18-08-2021 15:56 door Rene van Jole VISMA )
Status: Realisatie waarschijnlijk

Als je een terugkerende verlofaanvraag indient en daarbij gebruik maakt van de interval mogelijkheid dan is het zo dat elke afzonderlijke periode moet worden goedgekeurd. Stel dat iemand tien weken achtereen één dag in de week verlof wil aanvragen, dan krijg je dus bij het goedkeuren van deze verlofaanvraag tien de vraag om één dag goed te keuren. Dat is voor de diegene die moet goedkeuren nogal storend. Is het niet mogelijk om in te stellen dat verlofaanvragen per aanvraag worden goedgekeurd i.p.v. per aaneengesloten periode? 

3 Opmerkingen
Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous
Status changed to:

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Verlof is een van de strategische onderwerpen en is onderdeel van de Roadmap. 

Er zijn veel verzoeken mbt Verlof hierin gaan we stapsgewijs verbeteringen in aanbrengen 

 

Wij verwachten niet dat deze wens op korte termijn gerealiseerd zal zijn maar heeft onze aandacht in het verbeteren van verlof

marielle kelder10
CONTRIBUTOR ***
door marielle kelder10

Dit zou echt heel fijn zijn of gezien de nieuwe regeling betaald ouderschapsverlof, waarin het kan zijn dat iemand 45 keer in dag in de week aanvraagt.