Mijn Communities
Help
Moniek vd Leemput
CONTRIBUTOR ***

Verlofdefinities: "Doe niets" uitbreiden met geen berichten verzenden na einde dienstverband

door Moniek vd Leemput
Status: Realisatie waarschijnlijk

In de verlof definities is bij einde dienstverband en einde contract een optie "Doe niets". Deze zal alleen betrekking hebben op eventuele saldo verrekeningen.  Ik kan hier en ook niet bij de andere tabs om na einde contract/dienstverband ook geen (email) berichten meer te sturen. Tijdens een consult is hier aandacht voor geweest en geen oplossing gevonden.

 

Aanleiding is dat er in de structuur wel eens medewerkers naar een afdeling in een andere medewerkersgroep gaan en dan onterecht bericht krijgen over te vervallen verlof dat abusievelijk nog open staat. Uiteraard had dit initieel al aangepast moeten worden, maar in geval van een omissie zou het prettig zijn de medewerker van zorgen te onthouden.

 

Suggereren van dit idee wordt ook ondersteund door Joost Bouwmeester.

2 Opmerkingen
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

Toelichting mbt de statussen vind je ook in FAQ

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

Je idee heeft de status "realisatie waarschijnlijk" gekregen, daarmee is het op de Roadmap geplaatst onder nummer 5918

Dat het op de Roadmap staat betekent niet dat het verzoek altijd op korte termijn kan worden ingepland. Het aantal ideeen is vele malen groter dan we kunnen realiseren waardoor het best nog lang zou kunnen duren voordat uw idee ingepland kan gaan worden. Voor meer informatie over deze en andere statussen verwijzen we je graag naar de FAQ