Mijn Communities
Help
Merijn van Beinum
CONTRIBUTOR ***

Versie / status van Visma Postcodetabel zichtbaar maken in HRM

door Merijn van Beinum
Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Wij gebruiken sinds enige tijd de Postcodetabel van Visma. Op zich heel fijn, we hoeven niet meer zelf maandelijks te updaten en het scheelt ook nog in (iets) in de kosten. 

 

Maar helaas is nergens inzichtelijk dát we de postcodetabel van Visma gebruiken. Dat zou handig zijn. Ik weet het nu maar als ik bij een andere werkgever ga werken dan weet niemand het meer. Ik zou een module verwachten onder: Applicatiebeheer > Systeeminstellingen > Moduleactivatie. 

 

Daarnaast zou het handig zijn om ergens inzichtelijk te hebben wanneer de PCT voor het laatst is bijgewerkt. Zodat als je een probleem hebt met een adres je kan controleren of het misschien nog niet in de PCT staat. 

4 Opmerkingen
John Bouwman
CHAMPION **
door John Bouwman

We zien toch wel heel vaak dat de PC tabel niet op tijd is vernieuwd. Nieuwe adressen zijn pas heel laat beschikbaar, waardoor we toch regelmatig deze controle uit moeten zetten om vervolgens deze actie handmatig toe te voegen. Dat is heel lastig als medewerkers zelf hun nieuwe adres willen toevoegen. 

Ellen_Sannes_
CONTRIBUTOR ***
door Ellen_Sannes_

Wat meer van deze tijd zou zijn is het inbouwen van een postcode API voor de controle van postcodes.

Staat dat al op de backlog?

door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je idee.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je idee krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je idee al dan niet op de backlog opnemen. We zullen je via dit idee op de hoogte houden van de status.

 

Toelichting mbt de statussen vind je ook in de FAQ

 

 

door Rene van Jole
Status changed to: Status: Realisatie onwaarschijnlijk

Iedere maand vind er een update plaats van de Postcode tabel 

Hier kunnen we geen aanvullende update van geven op dit moment

Met de applicatie die we hiervoor gebruiken gaan we contact opnemen om na te gaan wat hun zouden kunnen verbeteren in dit proces. 


Dit is voor ons Development verder geen actie