Mijn Communities
Help
Anjadk
VISMA

Wizard In dienst / nieuwe werknemer invoeren graag vereenvoudigen of kunnen opknippen in fases.

door Anjadk
Status: In onderzoek

Voor het invoeren van een nieuwe medewerker heb je alle (persoonlijke) informatie van de toekomstig medewerker al nodig om deze in Talent in te kunnen voeren. Dit is begrijpelijk omdat alle informatie ook direct richting Payroll gaat maar daardoor kun je minder makkelijk gebruik maken van Workflow Plus om het in dienst proces goed te kunnen faciliteren. 

 

Wat een gewenste manier is, is dat de leidinggevende de In dienst wizard initieert en daarbij alleen de basisgegevens invult als naam en e-mailadres en de contractgegevens (contract algemeen, functie, uren en salaris). Vervolgens wordt dit goedgekeurd en is er een personeelsnummer en de mw bekend in Talent.

Dan kunnen er allerlei WF's gestart worden (de acties voor het aanvullen van de persoonsgegevens en uploaden van bijlages door de toekomstig medewerker en acties als belastingen en mw fiscaal voor SA) om het proces af te ronden. Als alle gegevens zijn verwerkt dan zou de SA een akkoord moeten kunnen geven om de mw door te zetten naar Payroll. 

 

 

1 Opmerking
door Rene van Jole
Status changed to: Status: In onderzoek

Hartelijk dank voor je wens.
Graag houden wij in de gaten hoeveel stemmen je wens krijgt. We zullen vervolgens op basis van het aantal stemmen in combinatie met de strategie van het product je wens al dan niet inplannen. We zullen je via deze wens op de hoogte houden.