Mijn Communities
Help
Frans Bekkers
CONTRIBUTOR ***

Km-declaratie zonder verplichte postcode

door Frans Bekkers (Bijgewerkt ‎16-02-2022 14:31 door Bastiaan Friederichs VISMA )
Status: Niet ingepland

Wij hebben 'n flink aantal medewerkers die toezichthouder zijn. Zij rijden met hun auto diverse objecten af in onze gemeente. Het is voor hun geen doen op dan postcodes op te geven. Zij geven nu in Selfservice alleen maar de gemaakte km's per dag op.

Is het mogelijk om een declaratieformulier hiervoor te ontwikkelen zodat de toezichthouders ook via de Youforce app de gemaakte km's kunnen declareren.

4 Opmerkingen
Marianne Marsman
CHAMPION ***
door Marianne Marsman

Wij hebben hetzelfde probleem voor een aantal medewerkers. sommige objecten hebben zelfs geen postcode of adres.

door Bastiaan Friederichs (Bijgewerkt ‎16-02-2022 13:51 door Bastiaan Friederichs VISMA )
Status changed to: Status: Niet ingepland

Hi @Frans Bekkers en @Marianne Marsman,

Op dit moment hebben we geen concrete plannen om KM-declaraties te ondersteunen met alleen een afstand.

De meeste klanten die wij hebben gesproken zijn erg blij met de mooie balans tussen eenvoud voor de medewerker (makkelijk kunnen zoeken naar locaties) en het bewijs (de route) dat ten grondslag ligt aan de uiteindelijke vergoeding.

Mogelijk hadden jullie de werking al gezien, maar naast adressen en postcodes is het ook mogelijk om zogenaamde POI's (Point Of Interest) te gebruiken.

KM Declaratie voorbeeld.gif

Laten we kijken of er meer klanten zijn die een meer globale KM-declaratie missen.


Frans Bekkers
CONTRIBUTOR ***
door Frans Bekkers

Hoi Bastiaan,

Het zou voor ons erg jammer zijn als dit niet gerealiseerd kan worden, dit betekend dat wij dan waarschijnlijk niet met de Yoyforce app kunnen gaan werken. 

 

Linda_FB_WMD
CONTRIBUTOR ***
door Linda_FB_WMD

Hoi, voor ons geldt hetzelfde probleem. Wij hebben medewerkers die 'in het veld' werken. Op nieuwbouwlocaties waar nog geen postcodes zijn toegewezen of middenin natuurgebieden. Deze groep medewerkers kunnen hun reizen niet via de app declareren. Het zou wenselijk zijn als er een optie beschikbaar komt waarbij het aantal te declareren kilometers vrij invulbaar is  met daarbij de mogelijkheid om de locatie te beschreven, bijvoorbeeld 'waterwingebied ...".