Mijn Communities
Help
Former Member
CHAMPION ***

PDOL - autorisatie overzicht (DOSS-I-51)

door Former Member
Status: Realisatie waarschijnlijk

Voor interne controles willen wij graag een overzicht kunnen draaien in PDOL van de gebruikers die in het systeem staan en waartoe zij zijn geautoriseerd.

2 Opmerkingen
Former Member
CHAMPION ***
door Former Member

Om snel te kunnen zien of rollen die niet via usermanagement worden aangeleverd nog geautoriseerd nog wel allemaal goed staan is zo'n overzicht gewoon onontbeerlijk.

ook accountants vragen hierom. iemand die nog een youforce-account heeft maar al uit dienst is kan nog geautoriseerd staan voor uploaden en downloaden van documenten en kan daar thuis bij.

zo'n medewerker (denk aan tijdelijke medewerkers bij HR secretariaat of zo kan al uit dienst zijn zonder dat dit bij de applicatiebeheerder onder de aandacht is gebracht en dan blijven die rechten gewoon bestaan. Het zou al heel erg helpen als applicatie beheer hiervan een overzicht kan draaien om te controleren. Zo'n overzicht is er niet (!!) Ik vind het onbegrijpelijk dat autorisaties zo onoverzichtelijk zijn

door Peter van Miltenburg
Status changed to: Status: Realisatie waarschijnlijk

De intentie is om binnen afzienbare tijd de autorisatiemodule te vernieuwen, waarbij er ook standaardrapportages op de autorisaties zijn voorzien. Er is nog geen concrete planning beschikbaar, maar het is de bedoeling dat dit op korte termijn wordt beoordeeld voor de roadmap.