Mijn Communities
Help
Former Member
CHAMPION ***

E-mailadres van medewerker (EML-veld uit HRCE) standaard na wijziging/correctie exporteren naar Hr Selfservice (SLSR-I-26)

door Former Member
Status: Afgewezen

Het veld in HR Core Education wordt eenmalig naar HR Selfservice geëxporteerd. Op dit mailadres ontvangt de medewerker notificaties etc.
Indien in dit adres (bijvoorbeeld vanwege een tikfout of omdat de extensie van het zakelijk mailadres wijzigt) in HR Core wordt gewijzigd, dan wordt het gecorrigeerde e-mailadres niet geëxporteerd naar HR Selfservice.

Dus zou het goed zijn als dit veld, net als andere velden uit HR Core bij iedere wijziging wordt geëxporteerd naar HR Selfservice (en ook naar andere applicaties voor zover dat nog niet gebeurt).

2 Opmerkingen
Anonymous
Niet van toepassing
door Anonymous

Bij ons is het niet mogelijk om zelf het zakelijk mailadres aan te passen. Het zakelijkmail adres uit HR Core is leidend en altijd het adres dat gebruikt dient te worden.

door Wijnand van Plaggenhoef
Status changed to: Status: Afgewezen
Alsnog bedankt voor het aanmaken van dit idee.
 
Toen dit idee werd aangemaakt werkte Self Service voor de volgende 3 systemen:
  • HR Core Business (zakelijke markt)
  • HR Core Education (primair- & voortgezet onderwijs)
  • HR Core Beaufort (publieke markt)
Inmiddels is Self Service foor HR Core Business onderdeel van Visma|YouServe. Voor primair- & voortgezet onderwijs wordt alle focus gelegd in de nieuwe oplossing met Visma.net.Dit betekent dat we in de doorontwikkeling van Self Service focussen op ideeën die samenwerken met HR Core Beaufort. Daarom wordt dit specifieke idee voor HR Core Education / HR Access afgewezen.
 
Voor meer informatie verwijs ik graag naar HR Core Education maakt plaats voor Visma.net HRM & Payroll.