Mijn Communities
Help
Arjenvs
CONTRIBUTOR **

Rappelleren met SMS/mail

door Arjenvs
Status: Afgewezen

Beste Youforce,

 

Nu met digitaal ondertekenen door de medewerker zou het wenselijk zijn als er een mail/sms automatisch gegenereerd kan worden naar de medewerker wanneer een Youforce taak te lang open staat. Kan dat mogelijk gemaakt worden?

 

Met vriendelijke groet,

 

Arjen van Splunter

Alrijne ziekenhuis

2 Opmerkingen
door Daniel_van_Bendegem
Status changed to: Status: Afgewezen

Beste @Arjenvs 

 

Bedankt voor uw idee. In uw idee worden zowel de digitaal tekenen genoemd, als de taken in Youforce. Dit zijn twee verschillende processen. Voor de digitale handtekening zijn er standaard herinneringen ingesteld, maar voor de taken in Youforce niet.

 

Voor de digitale handtekening worden er 2 herinnering e-mails verstuurd. De eerste wordt verstuurd 72 uur (3 dagen) na het originele bericht. De tweede wordt 240 uur (10 dagen) na het originele bericht verstuurd. Dit gebeurd momenteel standaard voor alle envelopes die open staan in de Batch Signing tegel.

 

Voor de taken in Youforce worden er geen herinnering e-mails verstuurd. Hiervoor hebben wij alleen de notificatie die in de workflow ingeregeld kan worden. Maar die wordt 1x verstuurd wanneer een mutatie in de activiteit komt waarbij de notificatie is ingesteld. 

 

Het is momenteel voor ons niet mogelijk om voor deze taken een herinnering e-mail te versturen. Ik moet daarom dit idee afwijzen. Wel gaan we aanpassingen doen in de portal en hoe de taken voor een medewerker worden weergegeven. Wij hopen hiermee een makkelijker overzicht te kunnen geven van de nog openstaande taken. Meer informatie over de portal kan u vinden in dit bericht.

Arjenvs
CONTRIBUTOR **
door Arjenvs

Helder. Bedankt voor de reactie!