Mijn Communities
Help
SKnoester
CONTRIBUTOR ***

Zoekbalk kandidaten

door SKnoester
Status: In onderzoek

Hi,

 

In het vorige systeem was het gemakkelijk om vanuit EasyCruit te zoeken naar kandidaten als je in het profiel van een andere kandidaat was. Is het mogelijk om deze zoekfunctie weer te integreren op alle pagina's? 

 

Groet,

Stefan

5 Opmerkingen
francispool
VISMA
door francispool
Status changed to: Status: Bestaat al

francispool_0-1693222242318.png

@SKnoester Dat kan ook in het nieuwe kandidaat management. Aan de linkerkant kun je een venster uitklappen waarmee je snel kunt navigeren tussen de verschillende kandidaten in de vacature. Daarnaast kun je tussen kandidaten scrollen met de pijltjes bovenin.

 

Is dit wat je bedoelt? 

SKnoester
CONTRIBUTOR ***
door SKnoester

Hi Francis,

 

Nee, dit is niet helemaal wat ik bedoel. Wat jij aangeeft is dat je dan zoekt naar kandidaten die op dezelfde vacature hebben gesolliciteerd, maar het gaat hier om de zoekbalk die er vroeger altijd was aan de rechterkant van de pagina. Die is nu alleen nog zichtbaar in de vacaturelijst, maar het was juist altijd zo fijn om vanuit elke pagina via de zoekbalk een andere kandidaat te zoeken. 

door Maurice Eppenga
Status changed to: Status: In onderzoek

@SKnoester, zou je een toelichting kunnen geven bij deze wens? Om welke pagina's gaat het precies en met welk einddoel moet de zoekbalk daar aanwezig zijn?

SKnoester
CONTRIBUTOR ***
door SKnoester

Hi Maurice, 

 

Het gaat voornamelijk om de kandidatenpagina. Vanuit kon je vroeger gemakkelijk switchen naar andere kandidaten (ook voor andere vacatures) door de zoekbalk die zich altijd rechts bevond. Deze is nu verwijderd en daardoor moet je vanuit de kandidaat eerst terug naar de startpagina/vacaturelijst alvorens je weer opnieuw kan zoeken via de zoekbalk rechts op de pagina. 

door Maurice Eppenga

@SKnoester, ik heb nog wat vervolgvragen hierover:

  • Zoeken op kandidaten kan zowel via het zoekveld op de startpagina als het vergrootglas bovenin de balk, die laatste is dus ook vanaf andere pagina's direct beschikbaar. Deze opties zijn niet voldoende? We zijn een beetje bang dat straks dezelfde zoekmachine op teveel manieren bereikbaar is, dit wordt gezien als een slecht UX ontwerp.
  • Hoe vaak zoek je op kandidaten? Om ons een idee te geven van het gebruik van deze functionaliteit.