Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Utelate kunder for overføring/ synkronisering

Status: Stem - Vi vurderer!

Vi får stadig henvendelser fra kunder som ønsker mulighet for å kunne utelate kunder fra overføring og synkronisering fra Visma Business. 

 

Det hadde vært fint om man f.eks kan angi hvilke kundenummerserier man ønsker å synkronisere, og at de øvrige kun eksisterer i Visma Business. 

 

Eller kanskje man kan få inn mulighet for å legge inn en status på kunden som angir at denne ikke skal være i bruk, og dermed følgelig ikke blir sendt over til Webfaktura.

 

Vebjørn Reinsberg

1 Kommentar
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

Vi ser på muligheten for å få til dette.