avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Anonymous
Ikke relevant

Vidre fakturering av inngående faktura som vedlegg fra autopay

av Anonymous
Status: Stem - Vi vurderer!

 Etter  ønske som byrået har fått fra kunde i bygg- og anleggsbransjen hvor det er vanlig å videresende inngående faktura som dokumentasjon for egen fakturering, typisk et påslag i prosent.

Når kunden sitter i sin Webfaktura nettportal og skal fakturere og samtidig da har en inngående faktura i Approval som han gjerne vil ha med som vedlegg på utgående faktura.

 

Ønsker å kunne enkelt hente vedlegg fra approval til webfaktura 

 

3 Kommentarer
av Svein Holanger
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

Her burde det være enklere å laste ned PDF-en fra Approval. Hvis det var mulig, er det enkelt å legge den til som vedlegg i WebFaktura. 

av Svein Holanger
Status changed to: Status: Åpen

Kom på at du kan trykker på "Skriv ut"-ikonet i Approval. Den produserer en PDF som du kan bruke som vedlegg i WebFaktura.

av Svein Holanger
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

Ved bruk av innlogging via home.visma.com, vil man i hvert fall være innlogget på samme sted både med Approval og WebFaktura. Da kan man laste ned en Zip-fil med inngående faktura, pakke den ut, gå til WebFaktura og lage en ny faktura, og dra vedlegget inn.

Om vi kommer til å gjøre dette enklere må vi se på. Det skjer en del rundt hvor de forskjellige fakturaene lagres i Visma-systemene, men per i dag er det tvilsomt om vi kommer til å prioritere dette.