Mine områder
Hjelp
Nina Rognskog1
CHAMPION *

Endre SMS som blir sendt ut til kundene ved bruk av Autoinvoice

av Nina Rognskog1
Status: Implementert

Er det  mulig å få endret SMS som sendes ut til kundene når vi bruker Aoutoinvice?

Meldingen som kunden mottar er vanskelig å forst, spesielt for en del av våre eldre kunder. De vegrer seg for å klikke videre slik at de får opp forklaringen. Ønkser en enklere SMS, og at kunden på første side får valg hvor de kan krysse av for om de vil ha faktura i post, mail, eller i nettbank. 

3 Kommentarer
av Svein Holanger
Status changed to: Status: Åpen

Hei

Har du et forslag til tekst som er enklere å forstå. En tekst i en SMS må dessverre være kort, så det er ikke plass til lange forklaringer. Derfor prøver vi å legge inn best mulig tekst på siden der de kommer til ved å trykke på linken.

SMS:

<Avsender> ønsker å sende deg eFaktura. For mer informasjon og godkjenning av eFaktura se https://autoinvoice.visma.com/p/<unik id>

 

Landingssiden har følgende tekst:

Denne meldingen er ment å være sendt til Ola Normann. Om dette ikke er deg ber vi deg se bort i fra denne meldingen. Eventuelt kontakt oss slik at vi får oppdatert vår informasjon.

Kontaktinformasjon
<navn>
<epost>
<mobil>

I forbindelse med vår faktura ønsker vi å sende eFaktura til din nettbank. Fakturaen vil da gå direkte til din nettbank, noe som betyr en sikrere og mer effektiv sending enn ved bruk av post. Det eneste du behøver å gjøre er å godkjenne fakturaen i nettbanken.

Dersom du ønsker å motta fakturaer fra oss som eFaktura til din nettbank, kan du akseptere avtale om mottak av eFaktura med BankID eller BankID mobil. Dette kan du gjøre via Nets, som leverer eFaktura, her: https://pvu.nets.no/pvuefaktura/logon

Dersom du ikke ønsker eFaktura avtale vil faktura fra oss bli sendt på annen måte. Eksempelvis i posten eller via e-post.

Med vennlig hilsen
<Avsender>

Sendt via Visma.net Autoinvoice, en tjeneste fra Visma.

 

Nina Rognskog1
CHAMPION *
av Nina Rognskog1

De eldre kundene vet ikke hva en Efaktura er. Det tør heller ikke trykke på linken i SMS.

Derfor ønsker jeg at det i SMS står f.eks. "Avsender" ønsker å sende deg Efaktura, eller faktura i posten, eller på mail, Trykk på link og velg hva du ønsker. Og når de trykker på linken bør det være 3 forslag hvor kunden krysser av for hvilken type faktura de ønsker å få tilsendt fra oss.

Og hvis det er nødvendig med mer informasjon til kunden, bør den komme opp etter at de har foretatt sitt valg. 

John Trygg
VISMA
av John Trygg
Status changed to: Status: Implementert

Hei!

 

Visma Autoinvoice og Nets har endret på rutinen og vil sikkert også justere dette i fremtid.

 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"