avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"

Kolonne for prosjektbeskrivelse i Approval

Status: Ønsker mer informasjon

Under redigeringsprogram i Approval er det kolonne for prosjektnummer, men ikke prosjektbeskrivelse. Det gjør at man må slå opp prosjektnummer for å sjekke om det er ført på rett prosjekt.

 

Det hadde vært til stor hjelp om man kunne legge til kolonne for prosjektnavnet i varelinjen. Man kan få opp kontobeskrivelse, men ikke prosjektbeskrivelse.

4 Kommentarer
Hei Espen! Gjelder dette Approval i forbindelse med Fravær, Reiseregning og lønn? Kan virke som ønsket ditt er koblet til inngående faktura (til regnskap) ref din kommentar om varelinje? Eller har jeg misforstått? mvh Henrik Horn Product Manager Visma Mamut AS
Status changed to: Status: Ønsker mer informasjon
 

Nei, dette gjelder Approval i forbindelse med attestering av inngående fakturaer. Var ikke klar over at det var flere kategorier her..

Hei igjen, ingen problem Espen. Ble bare litt usikker siden det lå under Lønn og Reise/Utlegg, Jeg har lagt det in inn til selve Approval sidene som da er: https://community.visma.com/t5/Visma-net-Approval/ct-p/NO_SW_Vismanet_Approval Følges opp videre herfra. Takker for innspill! mvh Henrik Horn Product Manager Visma Mamut AS