avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

CONTRIBUTOR **

Endre "overskriftene" i autopay.net

Status: Implementert

Hei,

 

Våre kunder finner tekstene/overskriftene i autopay.net forrvirrende, forstålig nok. 

Belastningsdato: På første linjen står det samme dato som i "opprettet" (datoen betalingen blir lagt ut av regnskapsfører), men når man trykker på selve betalingen får man opp den riktige belastningsdatoen, i linjen under (men fremdeles samme tekst: "belastningsdato")

 

Teksten i kolonnene burde endres slik at det ble langt mer oversiktlig for sluttbruker som skal godkjenne betaling.

Når betaling ligges ut enkeltvis (som dessverre er nødvendig ettersom man fremdeles ikke kan godkjenne en og en faktura i samme betalingsforslag....), burde også leverandørnavn kommet frem på hovedlinjen for å slippe åpne hver eneste linje for å se leverandør og korrekt belastningsdato.

Det mangler også en knapp hvor man kan forhåndsvise en PDF av aktuell faktura som er lagt til betaling, det er gjerne ikke samme person som godkjenner faktura som godkjenner betaling.  

 

3 Kommentarer
(updated by Ramon H. Iversen VISMA ‎07-08-2019 14:08 )
Status changed to: Status: Ønsker mer informasjon

Når det gjelder belasningsdato, så vil vi endre på dette i løpet av høsten.

 

Fint om du kan være litt mer konkret og komme med forslag til tekst i kolonner for sluttbruker som skal godkjenne.

 

Det å kunne vise leverandørnavn på hovedlinjen ved enkelttransaksjoner, skaper utfordring å kunne bruke samme tabell når man remitter flere transaksjoner på samme hovedlinje. Dette kan evt. løses ved å vise fra konto som i dag når det er flere transaksjoner, og leverandørnavn når det er kun en transaksjon. Vil dette være en tilfredsstillende løsning?

 

Se eget ønske når det gjelder forhåndsvisning av faktura (https://community.visma.com/t5/Ideer-i-Visma-net-AutoPay/Knapp-for-PDF-visning-av-faktura-i-godkjenn...)

 

For øvrig ønsker vi at du neste gang ikke registrer flere ønsker i samme sak da dette kompliserer håndtering på vår side her i Community.

CONTRIBUTOR *

Takk for tilbakemelding. I de tilfellene man legger ut enkelt transaksjoner (en og en bunt) vil det absolutt hjelpe dersom det står mottaker (leverandør) istedenfor hvor pengene går ut fra. Om det er mulig å endre oversikriften "fra konto" til "mottaker" og få navnet på linjen uten at man må åpne linjen vil det være en god forbedring mens vi venter på at det er mulig å legge ut en stor bunt og godkjenne enkelte transaksjoner i bunten.

Er dette en endring som en mulig å få til så snart som mulig? Vil gjerne ha det på plass slik at kundene får en bedre brukeropplevelse med autopay, for slik det er i dag har vi dessverre mange som er meget missfornøyd og ønsker å gå over på andre løsninger.

 

Status changed to: Status: Implementert

Det å kunne vise en mottakernavn på batchlinjen når man har kun en transaksjon er blitt implementert og bli med på neste release i høst.