Mine områder
Hjelp

Endre leveringsdato på salgsordre når det er endring på innkjøpsordre

av Brynjulf Skorpen
Status: Implementert

Når en salgsordre merkes for innkjøpsordre overføres til innkjøpsordren alle vitale data, sum, pris, antall, leverandør og ikke minst leveringsdato på varene.
Hvis man endrer leveringsdato i innkjøpsordre  så skulle man tro at dette også ble endret på salgsordren men her er det ingen kobling.
Dette er en feature og ønske vi stadig oftere hører i ulike kundecase.

 

5 Kommentarer
Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous

Hei Brynjulf,

 

Støtter ønsket. I påvente av en fix så går det vel greit an å lage en forespørsel som henter informasjon om salgsordre og samtidig viser dato fra innkjøpsordre? Eller for den saks skyld en forespørsel som kun viser ordrer der det er differanse mellom datoene? Da har man i det minste en fornemmelse av kontroll 🙂

 

Hilsen Magnus

av Brynjulf Skorpen

Yepp, det er mulig og kan sikkert være greit i mange sammenhenger. 
Et annet område der vi ser denne funksjonen som viktig er netthandel der kunder legger inn ordrer og trenger tilbakemelding på riktig leveringsdato. Eventuelle endringer i leveringsdato skal automatisk gå tilbake til kunden, altså en type notifikasjon på når de kan forvente leveranse.

Har fått tilbakemelding fra Visma om at dette ikke er noe bugfix, - funksjonaliteten er ikke tilstede p.t.

 

OleNoer
VISMA
av OleNoer
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

For å sikre best mulig oversikt over hvilke ønsker og idéer flest ønsker, er det viktig å se hvor mange som har de samme behovene. Oppfordrer derfor alle til å stemme om de synes dette er en god idé

OleNoer
VISMA
av OleNoer
Status changed to: Status: Akseptert
 
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"