avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Overstyre innstillingen "Ingen MVA"

Status: Akseptert

Ønske om å kunne overstyre innstillingen "Ingen MVA" i skjermbilde Innstillinger for AutoInvoice. En av våre kunder har kun fradrag for inngående mva på noen få fakturaer. Haken for "Ingen MVA" er på for å unngå mye manuelt arbeid når fakturaene kommer inn i fakturainnboksen. Hele beløpet skal legge seg som brutto, og dette får de kun til når haken er på. Problemet oppstår når de mottar fakturaer de skal få fradrag for. Da er det ikke mulig å overstyre denne innstillingen og det blir ikke beregnet mva uansett hvilken avgiftskode man velger. 

5 Kommentarer
CONTRIBUTOR **

Høyaktuelt for hele idretten som skal over på Visma.net ERP fra 01.01.19.

VISMA
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

For å sikre best mulig oversikt over hvilke ønsker og idéer flest ønsker, er det viktig å se hvor mange som har de samme behovene. Oppfordrer derfor alle til å stemme om de synes dette er en god idé

PARTNER

Dette skaper fortsatt merarbeid for idretten.

 

Prosessen for å korrigere bilagene er manuell og tidskrevende, og stopper hele automatikken mellom fakturainnboksen og Approval. Dette har blitt spesielt aktuelt den siste tiden, da stadig flere i idretten ønsker å automatisere mottak av faktura ved å opprette regler for fakturainnboks, men automatikken stopper opp grunnet disse unntakene som likevel må korrigeres manuelt (og er hyppige nok til at arbeidsmengden blir stor).

 

Idéen er nå #2 sortert på antall likes, så jeg håper og tror at noen har det i sitt hjerte å implementere muligheten for overstyring av haken.

VISMA
Status changed to: Status: Akseptert
 
CONTRIBUTOR *

Et tillegg til ønsket over: For at vi skal bruke automatikken i Regler for fakturainnboks, er det best om overstyringen kan gjøres pr leverandør slik at fakturaen kan sendes automatisk på flyt når samme leverandør hele tiden skal ha samme avgiftsbehandling. Dersom det er noen leverandører hvor vi både har/ikke har fradragsrett, er det greit at det også legges en hake på fakturaen slik at avgiftsbehandlingen kan styres i Fakturainnboks pr mottatte faktura.