avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"

Overstyre innstillingen "Ingen MVA"

Status: Stem - Vi vurderer!

Ønske om å kunne overstyre innstillingen "Ingen MVA" i skjermbilde Innstillinger for AutoInvoice. En av våre kunder har kun fradrag for inngående mva på noen få fakturaer. Haken for "Ingen MVA" er på for å unngå mye manuelt arbeid når fakturaene kommer inn i fakturainnboksen. Hele beløpet skal legge seg som brutto, og dette får de kun til når haken er på. Problemet oppstår når de mottar fakturaer de skal få fradrag for. Da er det ikke mulig å overstyre denne innstillingen og det blir ikke beregnet mva uansett hvilken avgiftskode man velger. 

3 Kommentarer
CONTRIBUTOR **

Høyaktuelt for hele idretten som skal over på Visma.net ERP fra 01.01.19.

VISMA
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

For å sikre best mulig oversikt over hvilke ønsker og idéer flest ønsker, er det viktig å se hvor mange som har de samme behovene. Oppfordrer derfor alle til å stemme om de synes dette er en god idé

PARTNER

Dette skaper fortsatt merarbeid for idretten.

 

Prosessen for å korrigere bilagene er manuell og tidskrevende, og stopper hele automatikken mellom fakturainnboksen og Approval. Dette har blitt spesielt aktuelt den siste tiden, da stadig flere i idretten ønsker å automatisere mottak av faktura ved å opprette regler for fakturainnboks, men automatikken stopper opp grunnet disse unntakene som likevel må korrigeres manuelt (og er hyppige nok til at arbeidsmengden blir stor).

 

Idéen er nå #2 sortert på antall likes, så jeg håper og tror at noen har det i sitt hjerte å implementere muligheten for overstyring av haken.