Mine områder
Hjelp
Emil_Columbi
PARTNER

Tilgjengelige tabeller ved rapportredigering

av Emil_Columbi (Oppdatert ‎17-11-2021 14:31 av Runar_Gulbrandsen VISMA )
Status: Ikke prioritert

Hei!

 

Ved redigering av rapporter opplever vi noen ganger at tabeller som er ønskelige å bruke, og som også kunne vært tilgjengelig, ikke er det. Her er et konkret eksempel:

 

Ved redigering av blankett for proformafaktura er det ønskelig å legge til en attributt basert på varenummer på linjenivå. Varenummeret er tilgjengelig på blanketten via en annen tabell, men selve varetabellen er ikke tilgjengelig på blanketten som standard. Det er derfor ikke mulig å legge til attributten fra varetabellen.

 

I dette konkrete tilfellet er ønsket at varetabellen blir tilgjengelig på blanketten for proformafaktura som standard. Visma har oversendt en workaround som gjør dette mulig ved å erstatte standardblanketten for proformafaktura, så håpet er at dette kommer på plass etterhvert 🙂

 

Dette er nok ikke den eneste tabellen som kunne vært ønskelig å ha tilgjengelig ved blankettredigering, så kanskje det kan opprettes en samlepost for tilsvarende ønsker?

 

Mvh. Emil

2 Kommentarer
espen_sodvin
PARTNER
av espen_sodvin

Hei,

 

Viktig ønske som Emil beskriver over. I mange rapporter så mangler tilgjengeligheten på flere tabeller som er ønskelig å referere til.

 

mvh

Espen Braaten

av Runar_Gulbrandsen
Status changed to: Status: Ikke prioritert

Hei Emil 🙂

 

Vi takker for ditt innspill. Dette ønske vil dessverre ikke bli prioritert da det ikke har fått nok stemmer/likes. 


Ha en riktig fin dag!

 

Mvh
Runar Gulbrandsen

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"