avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Emil_Columbi
PARTNER

Tilgjengelige tabeller ved rapportredigering

av Emil_Columbi
Status: Stem - Vi vurderer!

Hei!

 

Ved redigering av rapporter opplever vi noen ganger at tabeller som er ønskelige å bruke, og som også kunne vært tilgjengelig, ikke er det. Her er et konkret eksempel:

 

Ved redigering av blankett for proformafaktura er det ønskelig å legge til en attributt basert på varenummer på linjenivå. Varenummeret er tilgjengelig på blanketten via en annen tabell, men selve varetabellen er ikke tilgjengelig på blanketten som standard. Det er derfor ikke mulig å legge til attributten fra varetabellen.

 

I dette konkrete tilfellet er ønsket at varetabellen blir tilgjengelig på blanketten for proformafaktura som standard. Visma har oversendt en workaround som gjør dette mulig ved å erstatte standardblanketten for proformafaktura, så håpet er at dette kommer på plass etterhvert 🙂

 

Dette er nok ikke den eneste tabellen som kunne vært ønskelig å ha tilgjengelig ved blankettredigering, så kanskje det kan opprettes en samlepost for tilsvarende ønsker?

 

Mvh. Emil

1 Kommentar
espen_pmdata
CONTRIBUTOR ***
av espen_pmdata

Hei,

 

Viktig ønske som Emil beskriver over. I mange rapporter så mangler tilgjengeligheten på flere tabeller som er ønskelig å referere til.

 

mvh

Espen Braaten