Mine områder
Hjelp
ØysteinR
PARTNER

Ønsker og anbefaler at DKIM raskt kan defineres i VPM for økt grunnleggende e-post sikkerhet.

av ØysteinR
Status: Åpen

Ønsker og anbefaler at DKIM raskt kan defineres i VPM for økt grunnleggende e-post sikkerhet.

 

Dette er klart anbefalt tiltak for grunnleggende e-post sikkerhet fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet ift. risikobilde/hendelser i 2018. Derfor bør DKIM kunne benyttes i en CRM løsning som VPM, der e-post kommunikasjon er sentral funksjonalitet.

 

Det kan f.eks. gi redusert risiko ift. at tilbud sendt fra VPM (e-post m/vedl.) til kunder havner som søppelpost hos kunder/potensielle. En potensiell quickwin ift. enkel og tidsriktig forbedring av VPM som CRM løsning (Kunder+Salg moduler).

 

Mvh Øystein

2 Kommentarer
Arthur Kvalheim
CHAMPION ***
av Arthur Kvalheim

Vi er helt enig. Vi kan ikke bruke innebygde muligheter i Visma PM på grunn av denne mangelen. Hvis vi sender tilbud på e-post direkte fra PM vil dette havne i kundens søppelboks fordi Visma PM ikke er tilrettelagt for DKIM.

Arthur Kvalheim
CHAMPION ***
av Arthur Kvalheim (Oppdatert ‎24-03-2023 11:03 av Arthur Kvalheim )

Er det noen fremgang i mulighet for å definere DKIM slik at system-eposter fra Visma Project Management / Severa ikke havner i søppelposten hos mottaker?

Dette påvirker funksjonalitetene:

  • å sende tilbud på e-post rett fra Visma PM
  • å sette timer til ikke-godkjent, der man legger på en kommentar og sender varsel til brukeren som har ført timen (varselet havner i søppeleposten og blir ikke fulgt opp)

Dette skaper trøbbel, når systemet legger så fint til rette for effektive funskjoner, men e-postene havner i søppelboksen fordi Visma PM ikke støtter DKIM.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"