Jūlijs '26 - Jaunumi Numo

autors Ilga Baiža (Atjaunots ‎07-07-2026 16:51 autors Ilga Baiža VISMA )

Darba laika plānošana

1. Uzstādījumu sadaļā "Izmantošanas skaits" mainīts saraksts un datu ievade/labošana realizēta dialoglogā.
Jaunas iespējas:

• Izmantošanas skaitu var nodefinēt konkrētam periodam, ne tikai visam plānošanas mēnesim;
  • Vienkāršota iespēja atzīmēt, ja nevēlas izmantot darba laiku vai grupu.

IlgaBaia_0-1783407826160.png

IlgaBaia_1-1783407839533.png

2. Izveidota iespēja pielāgot plāna skatu savām vajadzībām, izmantojot jaunās ikonas var mainīt plāna skata rūtiņu izmēru – kompakts, komforts vai plašs.

IlgaBaia_0-1783432274667.png

Uzzināt varāk par darba laika plānošanu >>

Vairāk par citiem uzlabojumiem  >>

3 Komentāri
Sunemisu
CONTRIBUTOR **
autors Sunemisu

Labdien.

Saprotu, ka jūsu risinājums ir vairāk balstīts uz automātisko grafiku / darbalaika plūsmu izveidi.

Mūsu uzņēmumā galvenais ir darbalaika faktiskā ievade, kur katram darbiniekam gandrīz katrā dienā atšķiras darba sākuma/ beigu laiki.

Es jau esmu izteicis savas negācijas, par izmaiņām šajā ievades posmā, bet man atkal jāsūdzas, ka katrs jaunieviesums reāli sabremzē visu padarīšanu.

Jau pirmīt rakstīju, par iespēju atspējot visas piedāvātās fīčas, ko neizmantojasm, un neizmantosim, ieliekot ka klienta izvēles opciju. ( es pat neesmu izteicies par lietām, ko gribēots redzēt, nav svarīgi, tik noņemiet bremzējošās lietas! )

Jo jaunāka Numo versija, jo vairāk viss sabremzējas. Skumīgi, jo alternatīvas laikam īsti nav.

Artūrs Henzelis

Ražošanas plānotājs

---------------------------------------------------------------------------------------------------

SIA „Lāči”

„Benūžu – Skauģi”,

Babītes pagasts, Mārupes novads, , LV-2107, Latvija

Tālrunis: (+371) 66047597

Mob.tālrunis: (+371) 28458002

E-pasts: [email protected]

www.laci.lv

Mēs esam stipri ļaudis.
Jo mums ir TĀDA maize. Lāču maize.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ieva Juraševska
ACTIVE CONTRIBUTOR *
autors Ieva Juraševska

@Sunemisu 

Labdien!

Paldies, ka dalījāties ar savu pieredzi un viedokli. Mums ir svarīgi dzirdēt arī kritisku atgriezenisko saiti, jo tā palīdz saprast, kur risinājums praksē rada grūtības.

Mūsu mērķis noteikti nav sarežģīt lietotāju ikdienas darbu, tāpēc labprāt gribētu labāk izprast Jūsu situāciju. Vai varētu pastāstīt, kas tieši pēc jūlija versijas ir mainījies un kurās vietās darbs ir kļuvis lēnāks vai neērtāks? Jo konkrētāki piemēri, jo vieglāk mums būs izvērtēt iespējamos uzlabojumus.

Esam atvērti diskusijai par klientu vajadzībām un labprāt izrunātu šo arī individuālā sarunā, lai kopīgi atrastu piemērotāko risinājumu. Ja būsiet ar mieru, sazināsimies, lai vienotos par ērtu laiku sarunai.

Paldies jau iepriekš par atsaucību!

Ieva Juraševska,

Horizon produkta vadītāja

Sunemisu
CONTRIBUTOR **
autors Sunemisu

Jā, protams.

Sāksim ar pašiem pamatiem - Plānoto stundu ievade, un Faktisko stundu ievade. Tīri manas vajadzības, tos varētu ka opciju..

Atceļam tos dubultklikšķus, un labošanas izvēlni vairākām izvēlētām dienām - mums nevajag. mums katra diena savādāka. Klik - ievadi ( es pat ar Jūsu ievadi esmu saradis, lai gan - lietotājam draudzīgāka būtu :  12.00 (tab )10.00  ( un  ir obligāti kursoram pie jēbkuras darbības jāielec pirmajā labojamā logā ! ES TAGAD MANUĀLI ŠO IEKLIKŠĶINU??? Ja es vecu dubultklikšķi, vai izvēlos labot - kursors ir stundu laukā, ievadu stundas, :. ievadu minūtes. visam ir jābūt izdaramām ar klaviatūru, bez peles palīdzības. ) es saprotu, stundas atdalās ar : bet nu, ieteikums?}

Šis varbūt gluži nav mainījes ērtībā ar Jūlija izmīņam, bet palicis reāli sabremzētāks faktisko stunudu ievadē.

Man būtu arī daži ieteikumi, jēbkurā darbībā, būtu ļoti labi atstāt iekrāsotu rindu, kur notika pēdējā darbība - 100 rindās var apmaldīties, tiešām.

plānoto stundu ievadei es neredzu nekādus mīnusus, man nodefinētas dienas un naktsmaiņas, tur viss ļoti gludi. 

Problēma skar fakta stundu ievadi.

Sākot ar dubulklikšķi katrā dienā. Ja es veicu dubultklikšķi.. kāpēc kursors automātski nepārvietojas stundu lauciņā? nu, lai var uzreiz darboties ar cipariem un tabulatoriem?

Kāpēc jāveic dubultklikšķis? ir vairāk, ka saprotāms, ka es vadu manuāli darbastundas, vai piemēroju plānotās stundas no izvēlnes.. 

ja mēs vismaz ar šīm lietām varētu ko darīt, būtu ļoti labi. 

Protams, šis ir mans redzējums, kurā vēl daudz uzlabojumu ieteikumus pat neesmu minējis, ( tur vispār vnk CSS jāpamaina ), bet es naivi ceru? Katram, protams, savas vajadzības, visus nevar apmierināt, bet ja man stundu ievades programma norij visu datora RAM - tā ir neoptimizēa prgramma..

Saņem jaunumus par šo ziņu savā e-pastā!

Pieseko šai ziņai klikšķinot uz trim punktiem augšējā labajā šī raksta stūrī un izvēlies Abonēt. Tu vari izvēleties par kādu saturu saņem ziņas e-pastā!

Sīkāk par abonēšanas iespējām