Minun alueeni
Apu

Varaston arvon laskenta

02-04-2024 07:59
  • 0 Vastaukset
  • 0 kehut
  • 22 Näytöt

Tuotteista/rakennetuotteista, jotka ovat varastotuotteita, voidaan laskea varastoarvo. Kullakin tuotteella/rakennetuotteella kerrotaan, mitä hintaa varastoarvon laskennassa käytetään. Vaihtoehdot ovat: kustannushinta, ostohinta tai lisähinta1. Tämä hinta sitten kerrotaan varastosaldon arvolla. Mikäli varastopaikassa oleva määrä on negatiivinen, niin silloin arvon laskennassa käytetään nollaa varastosaldona. Eli varastosaldo ei vähene negatiivisen varaston myötä. Varaston arvoa laskettaessa yhdistetään kaikki siihen kuuluvat tuotteet/rakennetuotteet varastopaikoittain.

 

Varaston arvo voidaan katsoa myös takautuvasti aiemmilta päiviltä. Tällöin katsotaan varastokirjanpidossa, paljonko valittuna päivänä on ollut tuotteita ja kerrotaan määrä valitulla hinnalla. HUOM! Hinta katsotaan tuotteen takaa siltä päivältä joka on valittuna.

 

Osanottajat,

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!