peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
JuhaL
CONTRIBUTOR *

Laskun nimike/tuote - vapaamuotoinen teksti

tekijä JuhaL

Hei!

Mielestäni uudistus on julkaistu liian aikaisin ja vähän raakileena. Yksi epäkäytännöllinen seikka on se, että uudistuksen yhteydessä laskutuksen tuote/nimike ei ole enää lisättävissä vapaamuotoisena tekstinä suoraan laskuun vaan se pitää käydä tekemässä erikseen tuotteeksi. Oman yritykseni palvelut ovat sellaisia, että kahta samanlaista laskutettavaa nimikettä ei ole, eikä tule. Ymmärrän esimerkiksi varastotuotteita myyvillä yrityksillä, että on kätevää kun samaa tuotetta laskutetaan useasti, mutta omalla kohdallani jokaista laskua varten täytyy nyt käydä erikseen tekemässä numeroitu tuote. Tämä on erittäin kankeaa. Vanhassa versiossa laskunimike/tuote oli mahdollista laittaa suoraan laskupohjaan kirjoittamalla. Voisiko tämän ominaisuuden saada takaisin, kiitos.

3 VASTAUSTA3
Kalle
CONTRIBUTOR *

tekijä Kalle

.. Lisäksi aiemmin pystyi lisäämään toisen rivin selittämään mistä oli tehty. Nyt tilaa on tosi vähän ja vapaamuotoisten palveluiden tuottajana tuo on ainakin vielä hankalampi kun entinen malli.  Harmi

 

tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei Kalle!

 

Nimikkeen maksimipituus on 255 merkkiä. Kun nimikerivin päästä sinisestä ympyrästä jonka sisällä on kolme pistettä klikkaa, aukeaa lisäkentät tuotekoodille ja tuotteen kuvaukselle. Näihin mahtuu kumpaankin myös 255 merkkiä. 

tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei Juha!
Tuotteita ei ole pakko perustaa tuoterekisteriin jotta niitä saa lisättyä laskulle. Kirjoittamalla tuotteen nimen ja hyväksymällä se joko enterillä tai painamalla "Lisää tuote" pääsee muokkaamaan määrää, yksikköä, hintaa ym tietoja.
Aurinkoista kesän jatkoa!