peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Viimeisimmät aiheet

Verkkolaskut.fi yhteisöstä löydät lisätietoa ja ohjeita palvelun käyttöön liittyen. Julkaisemme ajankohtaisia vinkkejä ja tietoja palvelustamme aktiivisesti sivuillamme.
Moikka! Olemme avanneet oman yhteisön verkkolaskut.fi palvelun käyttäjille. Tämän avulla voimme entistä paremmin antaa teille ohjeita palvelusta ja sen käytöstä. Pyrimme julkaisemaan ohjelmasta ohjeita aktiivisesti aina kun huomaamme, että jokin asia tai ongelma toistuu palvelun käytön yhteydessä. Tiedotamme myös ajankohtaisista asioista tällä sivulla. Tämän lisäksi voitte vapaasti osallistua tai avata keskusteluita, kun asia liittyy verkkolaskut.fi palveluun. Näin pystymme myös osallistumaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja asioihin, jotta pystymme kehittämään verkkolaskut.fi palvelusta entistä paremman. Käyttövinkit osiosta löydätte siis ohjelman ohjeita ja vinkkejä. Uutiset osiossa julkaisemme puolestaan tiedotteita muutoksista ja ajankohtaisista asioista. Tervetuloa yhteisöömme ja kiitos kun käytätte Verkkolaskut.fi palvelua laskutuksessanne!
Kirjaudu verkkolaskut.fi tilillesi osoitteessahttp://verkkolaskut.fi/ja mene kohtaanAsetukset > lisäasetukset > Laskujen vastaanotto. Valitse alasvetovalikosta 'Pois päältä' tai 'Päällä' ja klikkaa 'Tallenna'.
Tarvitset admin-oikeudet ostolaskujen näkemiseen. Uusia laskuja haetaan aina sisäänkirjautumisen yhteydessä, haku on niin pitkään päällä, kun "5 seuraavaksi erääntyvää ostolaskua" -ikkunassa pyörii vihreä ympyrä. Joten jos olet saanut sähköpostiviestin saapuneesta laskusta mutta se ei vielä näy tililläsi, kirjaudu ulos ja uudelleen sisään. Laskun pitäisi nyt näkyäLaskuhallinta-sivulla kohdassaOstolaskut.Mikäli lasku ei näy ulos- ja sisäänkirjautumisen jälkeen, niin muuttakaa laskujen noudossa käytettävää aikaleimaa. Aikaleima määrittelee sen, miten kaukaa menneisyydestä asti verkkolaskut.fi-palvelu käy hakemassa ostolaskuja. Aikaleimaa pääsee muokkaamaan kohdassa Asetukset > Lisäasetukset > Laskujen vastaanotto > Ostolaskujen noudon aikaleima.Jos lasku ei tämänkään jälkeen tule näkyviin järjestelmään, voi ongelma johtua siitä että käyttämäsi käyttäjätunnus ei saa yhteyttä yrityksen Maventa-tilille. Ilmoita tässä tapauksessa sähköpostiosoite jota käytät kirjautumiseen, niin voimme tarkistaa käyttäjätunnuksen asetukset täältä käsin. Lähetä viesti osoitteeseen helpdesk@passeli.com taustatiedoin. Hakuominaisuuden ongelmakohdat on tiedossa, mutta ainakaan toistaiseksi tähän ei ole tulossa muutosta.
Kun vastaanotat ostolaskun Verkkolaskut.fi palveluun, laskun hyväksynnällä haetaan lähinnä laskuttajan hyväksymistä. Mikäli laskuttaja on täysin tuntematon, voitte hylätä laskun ja lähettää vapaamuotoisen viestin laskun lähettäjälle. Verkkolaskut.fi ei ole ostoreskontra, eikä laskun hyväksyminen Verkkolaskut.fi:ssä velvoita teitä maksamaan laskua. Voitte hyväksynnän ja tarkempien laskun tietojen näkemisen jälkeen olla yhteydessä laskuttajaan ja pyytää tarvittaessa hyvitystä ja uutta laskua, mikäli sisältö ei vastaa sovittua. Jos hyväksynnän jälkeen huomaat, että lasku ei vastaa sovittua, voit muuttaa sen tilan maksetuksi, jolloin se poistuu avoimista laskuista.
Eniten kehuja saaneet kirjoitukset