peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Suosikit

Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään tai luo uusi käyttäjä voidaksesi lisätä alueita suosikkeihisi

Apu
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Laskun nimike/tuote - vapaamuotoinen teksti

Hei!

Mielestäni uudistus on julkaistu liian aikaisin ja vähän raakileena. Yksi epäkäytännöllinen seikka on se, että uudistuksen yhteydessä laskutuksen tuote/nimike ei ole enää lisättävissä vapaamuotoisena tekstinä suoraan laskuun vaan se pitää käydä tekemässä erikseen tuotteeksi. Oman yritykseni palvelut ovat sellaisia, että kahta samanlaista laskutettavaa nimikettä ei ole, eikä tule. Ymmärrän esimerkiksi varastotuotteita myyvillä yrityksillä, että on kätevää kun samaa tuotetta laskutetaan useasti, mutta omalla kohdallani jokaista laskua varten täytyy nyt käydä erikseen tekemässä numeroitu tuote. Tämä on erittäin kankeaa. Vanhassa versiossa laskunimike/tuote oli mahdollista laittaa suoraan laskupohjaan kirjoittamalla. Voisiko tämän ominaisuuden saada takaisin, kiitos.

3VASTAUSTA3
Highlighted

Re: Laskun nimike/tuote - vapaamuotoinen teksti

Hei Juha!
Tuotteita ei ole pakko perustaa tuoterekisteriin jotta niitä saa lisättyä laskulle. Kirjoittamalla tuotteen nimen ja hyväksymällä se joko enterillä tai painamalla "Lisää tuote" pääsee muokkaamaan määrää, yksikköä, hintaa ym tietoja.
Aurinkoista kesän jatkoa!

Highlighted
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Laskun nimike/tuote - vapaamuotoinen teksti

.. Lisäksi aiemmin pystyi lisäämään toisen rivin selittämään mistä oli tehty. Nyt tilaa on tosi vähän ja vapaamuotoisten palveluiden tuottajana tuo on ainakin vielä hankalampi kun entinen malli.  Harmi

 

Highlighted

Vastaus: Laskun nimike/tuote - vapaamuotoinen teksti

Hei Kalle!

 

Nimikkeen maksimipituus on 255 merkkiä. Kun nimikerivin päästä sinisestä ympyrästä jonka sisällä on kolme pistettä klikkaa, aukeaa lisäkentät tuotekoodille ja tuotteen kuvaukselle. Näihin mahtuu kumpaankin myös 255 merkkiä.