peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Mvait
CONTRIBUTOR *

Liitetiedostot

tekijä Mvait

Useampi kymmenen nyt laskua lähetetty vastaanottajille joilla on eri välittäjiä. Osalle mm- Pagero eivät liitetiedostot näytä menevän läpi ?

7 VASTAUSTA7

tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei!

Olisitko yhteydessä asiakaspalveluumme, joko helpdesk@passeli.com tai 09 3154 2036, niin voimme katsoa tilannetta tarkemmin.

Jouni Hölsä
CONTRIBUTOR *

Tarkistatteko pystyykö nyt ylipäätään liitetiedostoja enää lisäämään? Tänä aamuna (05.10.2020) kun yritän lisätä ensimmäisen liitetiedoston, ei tule painiketta näkymään jolla sen voi lisätä (vain 'Valitse tiedosto' ja 'Tyhjennä' käytettävissä). Itse asiassa se (ilmeisesti) lisää yhden liitteen, koska kun tallensin laskun ja tulin takaisin laskua editoimaan, viimeksi valitsemani liite luki tuossa kohdin. Kun taas otin tuon yhden liitteen pois, ei ohjelma enää antanut lainkaan valita liitettä. Yritän siis lisätä laskulle kolmea liitettä. 

 

Kun liitteen lisää olisi kyllä Amerikkaa, että siinä näkyisi lista jo lisätyistä liitteistä. Yksittäisiä liitteitä voi jopa ottaa pois ja ladata uusia - se olisi hienoa. Olisi myös mahtavaa jos liitteen tiedostonimessä sallittaisiin vaikapa merkkejä kuten välilyönti tai miinus-merkki.

 

Parhain terveisin,

Jouni Hölsä

Qplus Oy

 

Marko Korp
CONTRIBUTOR **

tekijä Marko Korp

Hei. 

Olen samaa mieltä kanssasi. 

Lisäksi: miksi ihmeessä ohjelma ei hyväksy liitteeksi mitä tahansa tiedostonimeä. Jos - vaikkapa jo aiemmin muuta tarkoitusta varten luodussa tiedostossa - on kaksi sanaa erikseen, ohjelma ei hyväksy liitteeksi. Siispä menet ja muutat tiedostonimen tai tallennat siitä uuden tiedoston ja sitten pääset jatkamaan laskun tekemistä/lähettämistä. Turhaa ajanhukkaa. 

t. Marko Korpi-Kyyny

Hei Jouni ja Marko!

 

Olemme tarkistaneet asian, ja liitteiden lisäys toimii normaalisti. Kun tiedosto on lisätty onnistuneesti, on kehä tiedostonimen ympärillä vihreä. Jos laskulle lisätyn liitteen poistaa, saa laskulle lisättyä uuden liitteen. Mikäli liitteitä on useampia, tulee ne lisätä kerralla. Kun lasku on tulostettu tai lähetetty, ei liitteitä valitettavasti pysty enää muokkaamaan. Liitteiden lisäämiseen ja muokkaamiseen liittyvät toiveet on viety eteenpäin.

 

Liitteiden nimeämistä on rajoitettu turvallisuususyistä, ja nämä rajoitukset tulevat operaattorilta. Lisää liitteiden lisäämisestä voi lukea Maventan sivuilta:
https://maventa.zendesk.com/hc/fi/articles/213420005-Voinko-l%C3%A4hett%C3%A4%C3%A4-laskujen-mukana-...

tero8
CONTRIBUTOR *

tekijä tero8

Liitteiden nimeämistä on rajoitettu turvallisuususyistä, ja nämä rajoitukset tulevat operaattorilta.

Ei kai ole minkäänlaista syytä, miksi näiden rajoitusten pitäisi näkyä käyttöliittymässä.

tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei Tero!

 

Liitteen nimeäminen on rajoitettu samalla tavalla kuin operaattorilla, jotta ei syntyisi tilanteita, joissa saat lähetettyä laskun, mutta se ei välittyisi operaattorilta kuitenkaan eteenpäin. Viime perjantaina on päivityksen yhteydessä lisätty toiminto, jossa ohjelma muuttaa automaattisesti liittee nimeä, mikäli se ei vastaa määrityksiä. Tästä tulee ilmoitus liitettä lisätessä. 

 

Täältä  näet tehdyt päivitykset koknaisuudessaan.

Marko Korp
CONTRIBUTOR **

Kiitos vastauksestasi,

 

t. Marko