Minun alueeni
Apu
Ari6
CONTRIBUTOR *

Tuotteen yksikköön lisäys hyllymetriä

tekijä Ari6

Onko tuotteen yksikköön mahdollista lisätä lyhenne hm (hyllymetriä).

3 VASTAUSTA3
Ari6
CONTRIBUTOR *

tekijä Ari6

Hei,

Yli 3 kuukautta sitten tiedustelin hm eli hyllymetrin lisäämistä tuotteen yksikköön. Onko tarkoitus tehdä asialle jotain?

tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei Ari!

 

EU:n verkkolaskudirektiivissä on määritetty, että tuotteiden yksiköt pitää seurata heidän määrittämää koodausta jolla tavoitellaan suurempaa automaatioastetta niin kuin yleisesti tulevaisuudessa. Tämän myötä tuoteyksiköt eivät ole enää vapaasti valittavissa. Koska yksiköitä on listattu EU-direktiivissä useita satoja, ihan kaikkia ei ohjelmaan ole lisätty, jotta käytettävyys ei kärsisi.

 

Valitettavasti tälle hyllymetri-yksikölle ei löytynyt sopivaa EU-koodia, jotta se olisi voitu lisätä ohjelmaan. Juoksumetri (jm) palvelusta löytyy, olisiko tästä apua?

Outi A
VISMA

tekijä Outi A

Hei!

 

Kiitos viestistäsi.

Asiakaspalaute palvelun uudistamisesta on meille tärkeää ja tulemme palvelua kehitettäessä ottamaan asiakaskokemuksen huomioon.

Palaute on vastaanotettu ja se on toimitettu palvelua kehittävien tahojen tietoon.

 

Mukavaa kesän jatkoa!

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!