Minun alueeni
Apu
Honeytoe
CONTRIBUTOR *

Verkkolaskujen lasku-pdf onkin vain kuva

tekijä Honeytoe

Kuka voi kaivata tuollaista, josta ei voi copypeistata tilinumeroa tai viitettä. On kyllä koodaajalta ajattelematon työ!

8 VASTAUSTA8

tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei!
Palveluun on nyt tehty päivitys sähköpostilaskuihin liittyen. Laskun tiedot ja virtuaalinen viivakoodi ovat nyt kopioitavissa. Näin maksaja välttyy tietojen käsin näpyttelemiseltä verkkopankkiin, mikäli käytössä ei ole Visma Pay. Tässä vielä aiheesta tarkemmin:

https://community.visma.com/t5/Uutiset/Parannuksia-sahkopostilaskuihin/ba-p/481706

OoOo
CONTRIBUTOR *

tekijä OoOo (Päivitetty ‎02-02-2022 12:11 tekijä OoOo )

Onkohan tähän tullut vielä muutosta? Joko pdf:t generoidaan asianmukaisesti vai ovatko vielä kuvana?

tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei!

Laskun pdf-tiedosto muodostuu kuvana, eikä siitä valitettavasti saa kopioitua tietoja. Ymmärrän, että ominaisuus on toivottava. Pohdimme parhaillaan, miten tämä saataisiin toteutettua parhaiten. Uudistuneen sähköpostilaskun lähetystavan myötä on laskulle mahdollista lisätä verkkomaksutavat, jolloin asiakas voi maksaa laskun suoraan. Tässä vielä tarkemmin aiheesta:
https://community.visma.com/t5/Kayttovinkit/Visma-Pay-verkkomaksutavat-laskulle/ta-p/470148

OoOo
CONTRIBUTOR *

tekijä OoOo

Ok, kuulostaa vähän laiskalta koodaukselta. Valmiita pdf-kirjastoja on maailma väärällään eikä tuollaisen implementointiin pitäisi mennä käytännössä millään kovin kauaa. Puhun kokemuksesta. 😉 Myös teidän tytär-/sisaryhtiö Maventa osaa generoida verkkolaskut kunnollisina pdf:nä.

 

Valitettavasti muutaman tärkeän asiakkaan toivoessa laskujaan vielä pdf:nä, tämä on ns. deal-breaker eli pysyn ainakin vielä toisessa palvelussa. Toivottavasti saatte tämän ratkaistua, koska muuten palvelu näyttää varsin fiksulta!

tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei!

 

Ongelma on tiedostettu ja tutkittu. Ongelmat johtunee kolmannen osapuolen teknisistä työkaluista joiden vaihtoa kartoitamme parhaillaan. Harmilliseksi tästä tekee sen, että tässä on kyse suhteellisen mittavasta työstä, jotta saisimme paremman PDF-tekniikan käyttöömme. Tätä työtä kuitenkin jatketaan, ja pyrimme myös itse löytämään toisenlaisia ratkaisuja asiaan liittyen jotka auttaisivat teidän asiakkaitanne tämän asian ympäriltä.

 

Oletamme että kyse on pitkälti sähköpostilaskuista joissa kulkeutuu tuo PDF versio mukana? Meillä on uuden versiomme myötä uudistunut laskusivu sähköpostilaskuille, josta löytyy ladattava PDF, mutta myös tekstimuotoon siirrettäviä tietoja. Myös tätä sivua pyritään kehittämään entistä paremmin palvelevaksi. 🙂 

haikala
CONTRIBUTOR *

tekijä haikala

Myös minä kaipaisin tähän muutosta. Tuntuu todella typerältä, että asiakkaat, joilla ei ole verkkolaskutusta käytössä, eivät pysty kopioimaan maksutietoja laskulta vaan joutuvat näpyttelemään ne manuaalisesti. Tämä lisää lyöntivirheiden riskiä ja turhia ongelmatilanteita. Asiakkaani ovat yrityksiä, jotka eivät hyödy mitään viivakoodeista tai QR-koodeista. Palvelunne olisi erinomainen, jos tämän saisitte muutettua!

Hei!

 

Kiitos palautteesta, olen välittänyt toiveen eteenpäin. Aurinkoista viikon jatkoa. 🙂 

tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei!

 

PDF-tiedoston muodosta on välitetty palaute eteenpäin. Tiesithän, että laskutulosten voi valita ny myös tilisiirto-mallisena, jolloin laskulle tulee sekä viivakoodi että QR-koodi?

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!