Minun alueeni
Apu
Anonymous
Entinen jäsen

vanhan laskun kopioiminen?

tekijä Anonymous

Hei, toivottavasti ohjelma kehittyy vielä, nyt on todella raskas käyttää. En löydä mahdollisuutta kopioida vanhaa laskua niin että sitä pääsisi muotoilemaan ja lähettämään uudestaan. Laskuun joutuu joka kerta syöttämään esim hintatiedot uudelleen, vaikka pääsisi helpolla, jos voisi vain vaihtaa päivämäärät, tai hinnat tms. Myös vanhan laskun etsimiseen kuluu kovasti aikaa. Siis miten kopioida vanha, jo lähetetty lasku, niin että siitä saisi laskupohjan, jota voisi helposti muokata ja lähettää sitten uudelleen?

3 VASTAUSTA3

tekijä Tiia-Maria Hietala

Hei Jaana!

 

Kun laskuhallinnassa klikkaa laskuriviä niin, että siitä aukeaa tarkemmat tiedot, tulee oikeaan reunaan vihreitä painikkeita. Näistä ylin on "kopioi", joka avaa laskun sellaisena kuin se on lähetetty. Tämän jälkeen laskua ja sen vastaanottajaa, laskutettavia rivjeä yms pystyy muokkaamaan ja lähettämään laskun uusilla tiedoilla. 

 

Mikäli mieleesi nousee muita kysymyksiä tai voisin muuten olla avuksi ohjelman käytössä, laitathan viestiä osoitteeseen hepldesk@passeli.com .

 

Ohjelmaa toki kehitetään jatkuvasti, ja siinä asiakaspalaute onkin ensiarvoisen tärkeä työkalu. 

Tavoitteenamme on kehittää uudistuneesta palvelusta entistäkin parempi. Kiitos kärsivällisyydestäsi!

Anonymous
Entinen jäsen

tekijä Anonymous

Hei,

löysinkin tuon vaihtoehdon sitten lopulta. Tuo kopiointi mahdollisuus voisi olla helpompaa reittiä löydettävissä. Kun tuota kautta alkaa laskua kirjoittaa, niin siitä häviää mm. kaikki hintatiedot pois. Joudut kaivamaan ne tiedot muualta. Eli tuotakin kohtaa voisi vielä kehittää ja tehdä käyttäjäystävällisemmäksi.

Hei Jaana!

 

Hintatiedot ja kaikki muukin laskulla oleva pitäisi säilyä kopioidulla laskulla samoina, kuin alkuperäisellä laskulla, jonka jälkeen niitä pääsee muokkaamaan. 

 

Laittaisitko viestiä helpdesk@passeli.com niin voimme katsoa tarekmmin mistä ongelma voisi johtua?

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!