Minun alueeni
Apu
MarkusJokela
VISMA

Tervetuloa Passeli Merit yhteisöön

tekijä MarkusJokela (Päivitetty ‎14-08-2023 09:00 tekijä MarkusJokela VISMA )

Hei,

 

Tervetuloa Passeli Merit yhteisöön ja yleiselle keskustelufoorumille. Julkaisemme yhteisöön uusimmat uutiset ja käyttövinkit Passeli Merit tuotteeseen liittyen. Voit osallistua myös avoimeen keskuteluun ja voit avata uusia keskusteluja sinua askarruttavissa aihealueissa.

 

Miten voin kirjautua Passeli Merit yhteisöön?

Mikäli olet käyttänyt Visman palveluita, niin sinulla saattaa olla jo Visma Connect tunnus. Pääset kirjautumaan tällä Visma Connect tunnuksella yhteisöömme.

Mikäli sinulla ei ole vielä Visma Connect tunnusta, niin voit luoda uuden tilin Kirjaudu sisään painikkeen takaa.

 

Huomioitavaa

  • Olethan ystävällinen - Kohteliaisuus, hyvien tapojen noudattaminen ja muiden jäsenien kunnioittaminen ovat tärkeimpiä sääntöjä Visman yhteisöissä.
  • Yksityistiedot - Suojele omaa ja muiden yksityisyyttä. Älä kerro puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitettasi, asiakastilin numeroa tai muita luottamuksellisia tietoja. Kirjoittamasi sisältö näkyy muille käyttäjille.
  • Tietojen alkuperä - Suuri osa Communityssa olevista tiedoista voi tulla jäseniltä, jotka eivät ole Visman työntekijöitä. Visman työntekijän tunnistat sinisestä Visma-korostuksesta nimimerkin ohessa.
  • Ei asiakashankintaa - Valvoja poistaa sisällön, joka on mainos, tuotteen myyntimateriaali, spämmi, roskaposti, ketjukirje tai mikä tahansa muu asiakashankintamateriaali.

Pääset tutustumaan Visma Community alustan yleisiin sääntöihin täältä ja usein kysytyt kysymykset löytyy puolestaan täältä.

 

Terveisin,

Markus Jokela / Passeli Merit

0 VASTAUSTA0

Pysy kärryillä!

Klikkaa artikkelin oikeasta yläkulmasta kolmea pistettä ja "Tilaa". Näin saat ilmoitukset suoraan postilaatikkoosi, kun artikkeliin tulee jotain uutta. Valitse oikealta asetusvalikosta tilaa, niin pysyt mukana!