Mijn Communities
Help

Stem van de klant Mei 2022

door Rene van Jole

Stem van de klant Mei 2022

 

Jouw input hebben we verzameld uit onder andere het wensenportaal, de pNPS en de gebruikersoverleggen. We zijn dankbaar voor deze feedback en daarom doet het ons heel veel plezier te laten weten dat onder andere de volgende functionaliteiten in de afgelopen release zaten:   • De secties officiële documenten, emailadres, telefoonnummer, bankrekeningnummer en familie zijn aan de acties toegevoegd. Hierdoor is het mogelijk een gebruiker dit gemakkelijk in te laten vullen en hoeft deze persoon alleen maar de taak te openen en gegevens aan te vullen of te wijzigen. 

 

  • We tonen nu de naam van de afwezige medewerker in vervangingen sectie op het hoofdscherm van het contract. Hierdoor hoeft er niet meer doorgeklikt te worden om deze informatie op te halen. 

 

  • Bij de sectie Variabele salariscomponenten wordt de selectiecriteria nu onthouden. Hiermee hoef je niet steeds een selectie in te geven. 

 

  • Bij mutatieformulieren wordt nu de instructie ook getoond wanneer dit mutatieformulier wordt gebruikt in actie. Mocht er een instructie nodig zijn voor de invoerder, dan kan dit nu worden meegegeven.

 

  • In de module Workflow plus is het nu ook mogelijk invoernotities verplicht te maken. Hiermee kunnen aanvullende vragen worden gesteld. Als het belangrijk is dat deze informatie wordt meegegeven kan dit nu als verplicht gesteld worden. De gebruiker kan niet verder voor de informatie is toegevoegd.

 

  • De waarschuwing bij het starten van een workflow plus proces voor een hele afdeling is verduidelijkt. Meestal zal dit niet de bedoeling zijn en moet er eerst een medewerker geselecteerd worden. 

 

  • Het tekstveld met invoernotities wordt nu groter getoond als er meer tekst is ingegeven. Voorheen moest je dit veld zelf groter maken. Daardoor kon het zo zijn dat er informatie gemist werd. 

 

Graag verwijzen we je naar de release notes https://community.visma.com/t5/Kennisbank-Visma-net-HRM/Definitieve-release-notes-Visma-net-HRM-v-1-... voor meer informatie over de nieuwe functionaliteiten. 

 

Hartelijk dank voor jullie input,