Mijn Communities
Help

Visma.net Payroll weer beschikbaar na technisch onderhoud

door lauraholm (Bijgewerkt ‎28-11-2022 13:49 door lauraholm VISMA )

Visma.net Payroll is sinds vanochtend 7.00 uur weer volledig beschikbaar. 

 

Mutaties in Visma.net HRM die relatie hebben op Visma.net Payroll en ingevoerd zijn tijdens de onderhoudsperiode, worden maandagochtend 28 november verwerkt in Visma.net Payroll. 

 

***********************************************************************************

Op vrijdag 25 november vanaf 16:00 uur zal Visma.net Payroll wegens technische onderhoud niet beschikbaar zijn. Vanaf dat tijdstip word je uitgelogd en krijg je de melding dat de payroll niet beschikbaar is voor gepland onderhoud, als je probeert in te loggen. 

 

Visma.net HRM is wel gewoon beschikbaar en blijft gewoon werken zoals je gewend bent met uitzondering van de Pro Forma functionaliteit. Deze kan gedurende het onderhoud van de payroll verminderd beschikbaar zijn.  

 

Op maandag 28 november om 7.00 uur zijn wij klaar met de werkzaamheden en is Visma.net Payroll weer op de normale wijze toegankelijk.  

 

Wat betekent dit voor jou?

In praktische zin vragen wij je afsluitingen van de salarisverwerking en betalingen vóór 25 november 16.00 uur uit te voeren. Wanneer je nu in Visma.net Payroll de sluitingsdatum in het weekend van 26 en 27 november hebt staan, hebben wij via het service center een ticket gemaakt om je individueel te informeren. 

 

Mutaties in Visma.net HRM die relatie hebben op Visma.net Payroll  en ingevoerd zijn tijdens de onderhoudsperiode, worden maandagochtend 28 november verwerkt in Visma.net Payroll.