Mijn Communities
Help

CapGemini verwerkt niet tm 13-01-2023

door Juliette Franzen

Onderstaande mail is naar klanten verzonden op 23-12-2022:

Geachte relatie,
In verband met de jaarovergang en geplande onderhoudswerkzaamheden zullen wij onze UPA-verwerking rond de jaarovergang tijdelijk stilleggen. Dit heeft gevolgen voor de verwerking van UPA-inzendingen voor Pensioenfonds Detailhandel. In deze e-mail leest u daar meer over.
UPA-verwerking on hold tot en met 13 januari 2023
Uiterlijk volgende week verwerken wij alle inzendingen die wij tot en met 23 december ontvangen. Daarna zullen wij onze verwerking tijdelijk stilleggen in verband met de hierboven genoemde activiteiten.

 

Voor berichten die wij gedurende deze periode ontvangen geven wij de reguliere ontvangstbevestiging af
De tweede response, het verwerkingsverslag, volgt nadat wij het ingezonden bericht daadwerkelijk hebben verwerkt. Houd u er alstublieft rekening mee dat verwerking van alle gebufferde berichten nog enkele dagen kan duren nadat wij onze UPA-verwerking hebben hervat.

 

Onze excuses voor deze overlast
Wij begrijpen dat het uitblijven van de responseberichten vervelend voor u is. Met het stilleggen van onze UPA-verwerking voorkomen wij echter dat wij inzendingen onjuist verwerken en stelt ons in staat de onderhoudswerkzaamheden gecontroleerd uit te voeren. Uiteraard proberen wij de overlast tot het minimum te beperken.

 

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag. Op www.pensioenfondsdetailhandel.nl vindt u meer informatie. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 020-244 54 00. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar werkgever@pensioenfondsdetailhandel.nl. Als u belt of mailt, vermeld dan uw werkgeversnummer. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn.

 

Met vriendelijke groet,

 

Namens Pensioenfonds Detailhandel


Visma is zich aan het beraden hoe hier softwarematig mee om kan worden gegaan.