Mijn Communities
Help

Vullen van EDI rubrieken bij ziekmelding

door Remco te Ronde

Icon_sickleave.png

Op 1 februari 2022 is onderstaande bericht eerder gepubliceerd onder ''releases''. Vanaf heden worden alle berichten van de Youforce app gepubliceerd onder ''nieuws'' en vervalt het tabblad ''releases'' op de Youforce app community. Voor de volledigheid nogmaals het bericht:

 

Een eerste versie van de oplossing voor het automatisch vullen van EDI rubrieken bij ziekmeldingen via de Youforce app is nu beschikbaar op productie. Het is nu mogelijk om per klant additionele Beaufort rubrieken vast te leggen met een standaardwaarde. De Youforce app zal vervolgens deze rubrieken altijd meeleveren aan Beaufort bij het aanmaken van een ziekmelding.

Momenteel is het nog niet mogelijk om deze inrichting zelf te onderhouden. Indien je gebruik hiervan wenst te maken moet je even een ticket aanmaken waarna wij direct contact met je opnemen om de rubrieken vast te leggen.

 

We zijn uiteraard al bezig met de volgende stappen en zullen die ook zo snel mogelijk beschikbaar stellen op productie.  De volgende stappen zijn:

  • Beaufort rubrieken kunnen ook meegegeven worden bij (deel)herstelmeldingen;
  • De beheerdersinterface zal aangepast worden zodat beheerders zelf deze rubrieken kunnen onderhouden.

Meer informatie over het oorspronkelijk probleem is hier te lezen: 
https://community.visma.com/t5/Nieuws-Youforce-APP/EDI-berichten-voor-arbo-diensten-bij-gebruik-ziek... 

 

Beaufort gebeurtenissen 

Om gebruik te kunnen maken van de EDI koppeling moet er voor elke ziek- en herstelmelding een gebeurtenis worden vastgelegd in Beaufort. Momenteel gebeurt dit niet automatisch omdat er een stukje standaardinrichting ontbreekt in Beaufort bij systeemfunctie 100723 (EXP gerelateerde data). In de 2022-03 (Maart) release van Beaufort zal deze standaardinrichting aangepast worden zodat het actief is bij alle klanten. Indien je al eerder van de Youforce app gebruik wilt maken en gebruik maakt van de EDI koppeling met de Arbodienst laat het dan zeker weten, want dan kunnen we je helpen de inrichting handmatig goed te zetten.