Mijn Communities
Help

Nieuwe major versie HR Core Beaufort 3.5

door Team Documentation (Bijgewerkt ‎28-02-2022 16:47 door Rene Gravemaker VISMA )

In de vooraankondiging van afgelopen mei hebben we laten weten te werken aan een nieuwe major versie, HR Core Beaufort 3.5. De eerste klanten werken al met deze versie en inmiddels is deze al enige tijd beschikbaar voor alle klanten.

Installatiepakket
Je kunt HR Core Beaufort 3.5 zelf installeren op basis van het installatiepakket op Youforce bij Zenden en Ontvangen (download zip file).

Aandachtspunten
Voor het installeren is het volgende van belang:

  • De omgeving waarop je de versie 3.5 installeert moet voldoen aan de gestelde eisen in de A-matrix.
  • Let erop dat je minimaal upgrade 3.4.52 gebruikt, voordat je versie 3.5 installeert. 
  • Na het installeren van de major versie zit je initieel op versie 3.5.00 en moet je direct de laatste upgrade van 3.5 installeren. Voor nu is dit de laatste upgrade 3.5.04 - release 2020-10. Deze upgrade kun je downloaden via het Youforce Portaal bij Zenden en ontvangen.
  • Zoals gemeld in de A-matrix zijn de Uniface database drivers 64-bits. Dit betekent dat bij de installatie van de 3.5 versie ook de database connectie software 64 bits dient te zijn. Check hiervoor de benodigde websites. Klik hier indien Oracle van toepassing is. 

Meer informatie over het updaten van Beaufort na het installeren van de nieuwe major versie, vind je in de community bij Kennisbank.

Installeren door consultant van Visma | Raet
Je kunt natuurlijk ook Visma | Raet vragen om de nieuwe major versie te installeren. Hiervoor hebben wij in 4Me het volgende template beschikbaar gesteld: Aanvraag Consultancy nieuwe major versie HR Core (Beaufort).

Nadat je het formulier hebt ingevuld, nemen wij contact op voor het inplannen van een afspraak.

Niet migreren naar HR Core Beaufort Online
Als je niet in 2020 gaat migreren naar HR Core Beaufort Online, neem dan contact op met de ICT-afdeling van jouw organisatie met het verzoek de werkzaamheden voor de upgrade in te plannen. De verwachte inspanning is een dag per omgeving.

Ondersteuning
Na het uitleveren van versie 3.5 gaan wij minimaal 6 maanden beide versies 3.4 en 3.5 ondersteunen, waarbij voor versie 3.4 geldt dat wij in ieder geval ondersteuning leveren tot en met de release van januari 2021. Na deze datum wordt belangrijke wetgeving alleen nog doorgevoerd in HR Core Beaufort 3.5.