Mijn Communities
Help

Webinar over Datamodellen combineren, shared datasets maken en autorisaties inregelen?

door Anonymous

Heb je in het verleden aan de training Report Designer Report Builder deelgenomen en wil je snel en efficiënt informatie uit je reporting tool halen? Wil je hier meer kennis over opdoen of juist kennis over het bouwen van rapporten? Dan is het volgende aanbod interessant voor jou! We bieden namelijk korte webinars aan die over specifieke thema’s gaan.

Ons nieuwste webinar gaat over Datamodellen combineren/Shared datasets/Autorisaties

Tijdens dit webinar gaat het over datamodellen combineren, het gebruik van shared datasets en hoe je de autorisaties goed inregelt.

In dit webinar leer je 

 • hoe je datamodellen combineert, bijvoorbeeld het Verzuim_OP model met het Verlof model of hoe je bijvoorbeeld vrije rubrieken van verschillende gegevenssoorten combineert.

 • hoe je shared datasets maakt en hoe je deze aanpast. Wat zijn de voordelen en de dingen waaraan je moet denken als je met shared datasets werkt.

 • hoe je autorisaties goed inregelt, want als je shared datasets wil gebruiken, moeten de autorisaties goed ingeregeld zijn.

Programma

Tijdens dit webinar behandelen we onder andere de volgende onderwerpen:

 • In een rapport weergeven of iemand verlof heeft opgenomen tijdens zijn verzuim tbv berekenen verzuim korting.

 • Leidinggevenden in aparte dataset t.b.v. performance

 • Het presenteren van zowel dienstverband en werknemer vrije velden in een enkel rapport.

 • Makkelijk je berekende velden meenemen naar nieuwe rapportages via shared datasets.

Datum & inschrijven

Het webinar vindt plaats op 20 april om 13.30 uur.

Komt deze datum je niet uit? Geen nood, we geven hem ook op 20 mei! Kijk hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

Wellicht ook interessant voor jou?

Het webinar Cascadingfilters, Vraagfilters en Tips & Tricks rondom de Report Builder vindt o.a. plaats op 25 maart en 10 juni om 13.30 uurKijk hier voor meer data, informatie en het inschrijfformulier.

Het webinar Eigen rubrieken en uitvoercodes flexibel oproepen m.b.v. Berekende Velden vindt o.a. plaats op 1 juni a.s. om 13.30 uur. Kijk hier voor meer data, informatie en het inschrijfformulier.

Duur

Elk webinar duurt ongeveer 2 uur. Hierdoor is het gemakkelijker in je drukke agenda in te passen en je volgt het webinar vanaf die plek waar het jou uitkomt, dus geen reistijd!

Documentatie

Na afloop van het webinar ontvang je de documentatie van de behandelde stof en krijg je een digitaal rapport toegestuurd waarmee je zelf verder kunt bouwen.

Uitgebreide training?

Wil je liever naar de uitgebreide training waar we alle thema’s in één keer behandelen en je zelf ook kunt oefenen? Ook dat kan! Volg dan de uitgebreide training waarin alles aan bod komt! Schrijf je hier in voor onze tweedaagse Report Designer Report Builder Vervolgtraining.

Vragen

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan ons via de mail: academy.raet@visma.com

We kijken er naar uit je te zien bij één of meerdere van onze webinars of tijdens de Report Designer Report Builder Vervolgtraining!

Met vriendelijke groet,
Visma | Raet Academy

 

Tips voor het inloggen op het Visma | Raet Academy Learning Portal:

 1. Navigeer naar https://academy.raet.com/

 2. Voer jouw gebruikersnaam (jouw zakelijk emailadres) en wachtwoord in.

 3. Selecteer Aanmelden.

Indien je niet eerder hebt ingelogd op de portal en nog geen gebruikersnaam en wachtwoord van de Visma | Raet Academy hebt ontvangen, handel dan als volgt:

 1. Selecteer Wachtwoord vergeten.

 2. Voer jouw gebruikersnaam (jouw zakelijk emailadres) in en selecteer Wachtwoord aanvragen.

 3. Je ontvangt nu een e-mail waarmee je zelf een wachtwoord in kunt stellen.