Mijn Communities
Help

Update ontwikkeling: Medewerker Verzuim Management / toegang tot eigen re-integratiedossier

door Marc Draaijers (Bijgewerkt ‎26-04-2024 17:20 door Marc Draaijers VISMA )

In dit artikel hebben we jullie op meegenomen in de ontwikkeling: Medewerker Verzuim Management / toegang tot eigen re-integratiedossier. We hebben inmiddels de nodige feedback ontvangen van onze pilot klanten. De werknemer module en de aanpassingen die nodig waren in Verzuim Management en nieuwe functionaliteit voor werkgever gebruikers zijn inmiddels gereed! 

Wat we momenteel in ontwikkeling hebben is een manier om jullie zo eenvoudig mogelijk te laten onboarden op deze nieuwe functionaliteit. 

 

Het onboarden is een lastig proces omdat de meesten van jullie instappen op een rijdende trein. Er is inmiddels een hoop historie aanwezig in Verzuim Management en je wilt als organisatie de regie hebben over wat er wel en niet gedeeld wordt met de werknemers. 

Voor het onboardingsproces gaan we daarom een wizard ‘onboarding medewerker verzuim management stap voor stap’ aanbieden. Deze wizard heeft als uitgangspunt dat er standaard niets gedeeld wordt met de werknemers en de opties in de wizard voor delen hebben alleen betrekking op openstaande verzuimdossiers.

 

Voor deze wizard heeft onze UX designer @Mihaela_Prescornitoiu  een prototype ontwikkeld. We zouden deze wizard graag met jullie als applicatie/functioneel beheerder willen testen. Jullie feedback is van onschatbare waarde voor het verbeteren van de bruikbaarheid van deze wizard. We hopen dat jullie de tijd willen nemen om deel te nemen aan de test en jullie inzichten met ons te delen. Het uitvoeren van de test zal een paar minuten van je tijd in beslag nemen.

Test prototype

2 Opmerkingen